Andiamo U alakú ülőgarnitúra

524,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Andiamo “U” alakú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend kínálatában elérhető, mely az Andante dizájnjával készült. Letisztult vonalaival és kifinomult kényelmével azonnal magára vonja a figyelmet. A közepesen kemény PUR hab, a hullámrugós tartószerelés és a puha háttámla garantálják a kényelmet, míg a fokozatosan állítható fejtámlák testreszabhatóságot biztosítanak.

Leírás

Az Andiamo "U" alakú ülőgarnitúra a Kanizsa Trend kínálatában elérhető

Az Andante dizájnjával készült. Ez az elegáns bútordarab azonnal a figyelem középpontjába kerül, amint belép a helyiségbe.

Az Andiamo kiválóan kombinálja a modern esztétikát a kifinomult kényelemmel. Az egyszerű és elegáns design, kombinálva a közepesen kemény PUR habbal, a hullámrugós tartószereléssel és a puha háttámlával, garantáltan kényelmes ülést biztosít.

A fokozatosan állítható fejtámlái csak tovább emelik a kényelmet, ami lehetővé teszi, hogy teljesen beállítsa a fejtámlát az Ön igényei szerint.

Ami pedig a praktikumot illeti: az Andiamo U alakú ülőgarnitúra, ami ideális megoldás azoknak, akiknek nincs külön vendégszobájuk, de néha mégis szükségük van egy extra ágyra. A lábtartó részében elhelyezkedő ágyneműtartó pedig további tárolási lehetőséget biztosít.

A szövet kárpit SOFTCLEAN technológiával készült, ami azt jelenti, hogy könnyen tisztítható és tartós. De ha egy kis extra luxusra vágyik, az Andiamo valódi bőr bevonatban is rendelhető.

Technikai részletek:

  • Típus: "U" ülőgarnitúra
  • Irány: Variálható
  • Funkció: Ágyazható és ágyneműtartós
  • Méret: 333 x 193 x 165 cm
  • Huzat: Szövet
  • Ár (valódi bőrrel és ágyfunkcióval): 834,900 Ft

Az Andiamo "U" ülőgarnitúra a tökéletes választás azoknak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni a kényelem és az esztétika között.