Cortez u-alakú kanapé

324,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Cortez u-alakú kanapé plüss szövettel. Sötét szövettel érhető el a bútor, tapintásra rendkívül kellemes érzetet ad. Hétvégén is várjuk érdeklődését bútoráruházunkban! Outlet áruház vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik, ne maradjon le az akcióról!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Cortez u-alakú kanapé plüss szövettel.

Ez a Cortez u-alakú kanapé plüss szövettel van ellátva.

Modern, eszméletlenül látványos, U alakú sarok ülőgarnitúra ez, amely mindenki tetszését elnyeri. Felülete pompás TV-zéshez, ellazuláshoz, baráti társaságok beszélgetése mellé megfelelő kényelmet tud garantálni.

Épp ezért ez a megfelelő választás akkor, ha a nappalidba szeretnél valami látványos ám hasznos kanapét. Mi mindenre gondolunk és a kiszállítástól kezdve a további részletekre is választ adunk. Te az otthonod kényelméből tudod leadni a rendelésed. Ez univerzális, ami azt jelenti, hogy jobbos illetve balos állásban is összeszerelheted. Ez leginkább költözésnél jöhet jól, ha esetleg az új szobába nem az addigi variációban illene.

Tökéletes választás ez azoknak kik szeretik a nagy társaságot és a nagy bulikat, de azoknak is ez lehet a legjobb választás kik szeretnék, hogy az egész család elférjen kényelmesen az esti filmnézésnél. Kicsitől nagyig mindenki jól fogja magát érezni rajta és ennek anyaga miatt még a foltok miatt sem kell aggódj, hiszen könnyen ki lehet szedni a kanapé anyagának köszönhetően.

A legjobb választás ez akkor is ha csak a munka tán szeretnél egy olyan kanapét amint el tudsz nyúlni és azt követően neki tudsz látni az otthoni teendőidnek.

A színe igen elegáns és remek módon passzol úgy a modern, mint a klasszikus berendezéssel rendelkező nappalikba is, emiatt nem szükséges aggódj amiatt sem, hogy fog e menni a többi bútorhoz, mivel az elegáns sötét szín a biztosíték arra, hogy tökéletes lesz az összhatás.

Ügyfélszolgálatunk segítségével könnyen le tudod adni a rendelésed, hiszen felhasználóbarát felülettel láttuk el. Kollegáink készséggel válaszolnak a kérdéseidre, hiszen szakképzett, kedves emberek mind. Nagy raktárkészletünknek köszönhetően rövid időn belül már nálad is lesz a kiszemelt kanapé. Ne habozz, válogass kedvedre180 db azonnal vihető kanapéval tudunk szolgálni!

Szeretettel várjuk a kedves vásárlókat outlet bútoráruházunkban. Kérjük minden termék esetén vegyék figyelembe, hogy bútoráruházunkban folyamatosan változik az árukészlet.

Vegye-vigye, amíg a készlet tart.

Szeretettel várjuk akciós outlet áruházunkban!