Baleno sarokkanapé

410,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Bézs és barna kombinációban érhető el ez a szép kanapé. A világosabb ülőfelület kiválóan harmonizál a sötétebb résszel. Ágyazható részét pár egyszerű mozdulat után hamar elő tudjuk venni, ha szükséges. Most akciós áron kapható üzletünkben, amíg a készlet tart.  Bővebb leírást lejjebb talál a bútorról!

Leírás

Baleno sarokkanapé,

Kellemes bézs és barna színekkel kapható nálunk a Baleno sarokkanapé. Igazán otthonossá teszi nappaliját egy ilyen kényelmes sarokkanapé. A szövet nagyon kellemes már tapintásra is. Jó érzés rajta ücsörögni és pihenni. Mivel minőségi import bútorról van szó, ezért biztos lehet abban, hogy jól fog dönteni, ha ezt a darabot választja!

A képen is látható balos állásban vásárolható meg nálunk. Sokan kérdezik, hogy értjük az oldal elnevezést? Nos ha szemben állunk a sarokkanapé hosszabb részével akkor azt hívjuk balosnak, ha a bal kezünk felé esik a rövid rész. Nagyon jó benne, hogy ágyazható is, így ha egy családtag vagy barát érkezik hozzánk hamar felállítható a vendégágy. Ha eljön üzletünkbe ki is tudja próbálni a Baleno sarokkanapét! Ha ránézünk erre a modern, és divatos sarokkanapéra már lesz egyfajta minőségi érzetünk. A szövet sűrű szövésű szövetből készült, mely extra tartóssággal rendelkezik. Erős és elegáns króm lábai extra stabilan tartják az egész bútort.

El kell szállásolni egy jó barátot? Vagy egyik családtag ott aludna nálunk? Ez a kérdés a Baleno sarokkanapé esetében nem kérdés! Mármint, hogy megoldható, ráadásul a kezelése rendkívül egyszerű! Sokan vannak akik kifejezetten vendégágynak használják ezt a funkciót, hiszen erre a célra nagyon ideális ez a típusú bútor. De volt már olyan is, aki egy garzonlakásba szeretett volna egy jó megoldást, amolyan 2 az egyben funkciót, hogy nappal kanapé, éjszaka ágy funkciót lát el a bútor.

Nálunk közel 200 sarokkanapé közül tud választani, melyek változatos formában, anyagokban és színekkel kaphatóak! A kiszállítás nálunk országosan működik. Rövid határidővel vállaljuk a bútorok kiszállítását a megadott címre. a kiszállítást végző munkatársaink nagy odafigyeléssel viszik ki a megvásárolt bútort! Budapesti szállítást általában pár napon belül tudunk teljesíteni. Vidéki címre a legtöbb esetben 10 napon belül eljuttatjuk a megvásárolt bútort!

Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig a hét minden napján! Lepje meg családját egy minőségi sarokkanapéval!

mérte: 292 cm x 185 cm

Elérhetőségünk - kapcsolat