Corina sarokkanapé

299,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Corina sarok: Fiatalos és modern design, ágyazható, állítható fejtámlával és karfával. Méret: 300 x 260 cm. Személyre szabható kárpit opciókkal. Rendelhető az ágyneműtartó extra költségért. Ideális modern otthonokhoz!

Leírás

Corina sarokgarnitúra a Kanizsa Trendtől:

Minden otthonnak szüksége van egy központi bútordarabra, amely egyesíti a stílust, kényelmet és funkcionalitást. A Corina sarokgarnitúra pontosan ezt kínálja, és még ennél is többet.

Dizájn és stílus: A Corina egy fiatalos és modern megjelenésű ülőgarnitúra, amely letisztult vonalvezetésével és elegáns kialakításával azonnal felhívja magára a figyelmet. A garnitúra tervezésekor a Kanizsa Trend mérnökei és tervezői az egyszerűség és az elegancia kombinációjára törekedtek, ami jól látszik a termék minden részletén.

Funkciók: A Corina nem csak szép, hanem rendkívül funkcionális is. Az ágyazható funkcióval ideális választás lehet azok számára, akik szeretnék maximalizálni a tér hasznosítását otthonukban. A váratlan vendégek számára könnyen ágyazzuk be, így soha nem lesz probléma az alvóhely hiánya. Az opcionális ágyneműtartó pedig további tárolóhelyet biztosít, amelyet a takarók, párnák vagy egyéb apróságok tárolására használhat.

Komfort: A Corina garnitúra kényelmét a lágy üléshabok, az állítható fejtámlák és karfák garantálják. Mindezek lehetővé teszik, hogy hosszabb ideig is kényelmesen pihenhessünk rajta, akár filmnézés közben, akár egy jó könyvvel a kezünkben.

Anyagok és kárpitok: A Corina rendkívül változatos anyag- és színválasztékkal érhető el. A vízzel tisztítható Softlean szövet kiváló választás lehet azok számára, akik gyermekkel vagy háziállattal élnek együtt. A longlife valódi bőr pedig luxus és tartósság kombinációját kínálja.

Méretek: A 300 x 260 cm méretben kapható Corina ideális nagyobb nappalikba, ahol a család minden tagja kényelmesen elfér rajta.

Árazás és rendelhetőség: A Corina garnitúra ára a különböző funkciók és kárpitok választásától függ. A kiírt ár tartalmazza az ágyfunkciót, a fejtámla- és karfa funkciót, az ágyneműtartó pedig külön felárért rendelhető hozzá.

Ha egy sokoldalú, kényelmes és stílusos ülőgarnitúrát keres, ami a modern dizájnt a praktikummal kombinálja, akkor a Corina sarokgarnitúra a tökéletes választás az Ön számára.

Az Andante - Kanizsa Trend garantálja a minőséget és az örömteli használatot évekig.

Ez az ár a kiállított változatra vonatkozik!