Merry kanapé

325,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Merry kanapé, rendkívül látványos és modern darab, mely most kiemelt akciónk keretein belül elérhető. A kárpitozása szövet és textilbőr, színvilág világos kontrasztos lábazattal.

Elfogyott

Leírás

Merry kanapé, rendkívül látványos és modern darab

Most kiemelt akciónk keretein belül elérhető. A kárpitozása szövet és textilbőr, színvilág világos kontrasztos lábazattal. Kényelmi funkciókén a fekvő funkció említhető, e-mellett ágyazható, és  ágynemű tartós a kanapé. Alacsony háttámlás, üléstávolsága szabályozható.

Keresse bemutatótermünkben, elérhetőségről kérjük minden esetben érdeklődjön!

A kanapé mérete: 280 × 195 cm

Nem túlzás azt mondani, hogy sok ember a fél életét az otthonában tölti. Ez természetesen akkor, ha nap mint nap otthon alszik.

Épp ezért igen lényeges, hogy a lakás miként van berendezve, hogy kényelmes-e, biztonságérzetet nyújt-e, milyen a stílusa stb. mai rohanó világunkban nem ritka a túlóra, illetve sokan vannak a karrieristák is, ezért nem sok idő jut az otthoni időtöltésre.

Azoknak akik kevés időt töltenek otthonukban azért jó egy ilyen kanapé,

mert azt a kevés időt is kényelemben tudják eltölteni. Azok kik sok időt töltenek lakásukban nagyra fogják értékelni ezt a remek darabot, hiszen a Merry kanapé, nagyon látványos és modern darab. Most kiemelt akciónk keretein belül elérhető bútoráruházunkban.

Minden forintot megér, hogy kényelmesen érezd magad és ez a kanapé garantálja ezt és a vendégeidnek is öröm lesz helyet foglalni rajta. A kárpitozása szövet és textilbőr, így nem kell aggódj az esetleges foltok miatt sem. A színvilága világos kontrasztos lábazattal ez az oka annak, hogy bármilyen stílusú lakásban is remekül tud mutatni.

Az ember, illetve egy család mindennapjaiban a nappali kétség sem férhet hozzá egy központi szerepet játszik az esetek többségében, illetve azon belül is a kanapé. Hiszen a kanapén minden családtag, ismerősök, barátok megfordulnak. Az esetek többségében a vendégeket is ott szokták fogadni, és ha van egy kis szabadidő pihenni, kikapcsolódni is pompás helyiség tud lenni.

Éppen ezért nagyon lényeges, hogy egy nappali miként van kialakítva... Mennyire nagy, mennyi embert tud befogadni, milyen stílusa van, milyen a légköre. Mi meg vagyunk győződve afelől, hogy az előbb felsorolt jellegzetességeket a legnagyobb mértékben a kanapé tudja befolyásolni. A Merry kanapé a te lakásod dísze is lehet! Vedd meg amíg a készlet tart!