Domino sarok ülőgarnitúra

Akció!
Domino sarok ülőgarnitúra
Domino sarok ülőgarnitúraDomino sarok ülőgarnitúraDomino sarok ülőgarnitúraDomino sarok ülőgarnitúraDomino sarok ülőgarnitúra

424,900 Ft 379,900 Ft

Eredeti, minőségi bőr sarok ülőgarnitúra, most akciós áron kapható üzletünkben. Egy ilyen prémium bútor alapjaiban határozza meg a nappali képét. Króm lábazata nemcsak kiválóan illik a bőrhöz de nagyon elegáns is egyben és stabil tartást ad a bútornak. Outlet áruház vagyunk, így hatalmas a választék nálunk, de minden bútorból pár darab van készleten!

Leírás

Domino bőr sarok ülőgarnitúra,

Ha nappalijába egy minőségi, eredeti bőr bútort szeretne, bátran válassza a Domino sarok ülőgarnitúrát. Egy ilyen bútort rendkívül sokáig tud használni, mivel igazán prémium minőséget képvisel. Bátran ajánljuk ezt a típust elegáns irodákba, vagy igényes nappalikba! Üzletünkben nagyon széles a kínálat, viszont mivel outlet áruház vagyunk, így a legtöbb bútorból pár darabot kapunk egyszerre. Így ha megtetszett ez a minőségi bútor, keresse bátran kollégáinkat, akik segítenek mindenben, és válaszolnak a felmerülő kérdésekre!

Kényelmes ülőrésze pont megfelelő keménységű, német habszivacsból lett kialakítva. Egy ilyen szép és mutatós sarok ülőgarnitúrán elfér majd a család. Króm lábai nagyon időtállóak és stabilan tartják a bútort. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki személyesen! Ha szeretné ki is tudjuk szállítani bárhová Magyarország területén! A kiszállítást az üzletben tudja egyeztetni a vásárlás alkalmával.

Elérhetőek vagyunk telefonon a hét minden napján, így hétvégén is, ha bármi kérdése lenne! Kollégáink várják hívását!

mérete: 270 cm x 240 cm

További ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja