Dover sarokkanapé

489,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Az Andante kollekcióból érkező Dover sarokkanapé a modern design és kényelem egyedülálló kombinációját kínálja. Elemes felépítésének, állítható háttámlájának és karfájának köszönhetően minden otthonba tökéletesen illeszkedik. Választhat a különféle kárpitok közül, és alkalmazkodjon otthona stílusához. A Dover az idei év kihagyhatatlan újdonsága az otthoni kényelem terén!

Leírás

Andante Kollekció – Dover Sarokkanapé: A tökéletes harmónia otthonában

A modern otthonokban a bútoroknak nem csak funkcionálisnak, de esztétikainak is kell lenniük. Az Andante kollekcióból származó Dover sarokkanapé a legújabb trendeknek megfelelően készült, hogy minden igényt kielégítsen. Az idei év újdonságaként megjelenő bútor nem csak otthonának központi eleme lehet, de egyszerre kínál kifinomult stílust és kivételes kényelmet.

Minden részletében a rugalmasság érvényesül: az elemes kialakításnak köszönhetően a Dover sarokkanapé könnyen az Ön elképzelései szerint alakítható. A standard ülésszerkezet, mely nosag acél hullámrugóból és PUR-habból készül, mindenki számára kényelmet kínál. Azonban a kényelem maximalistái a hideghabos kialakítású változatot is választhatják.

Az innovatív háttámla-megoldás révén a Dover még tovább lép:

Az állítható dőlésszögű támlák révén a pihenés minden pillanata az Ön kénye-kedve szerint alakítható. A kényelmes karfa ívelt kialakítású és racsnis állítható változatban is kérhető. A választható krómszínű vagy matt fekete lábak pedig a tervezés során kialakított légies dizájnnal együtt az elegancia csúcsát képviselik.

De az igazi szabadság a kárpitozás kiválasztásánál érhető el: a széles szövetválasztékban mindenki megtalálja azt az árnyalatot és textúrát, amely tökéletesen illeszkedik otthonának atmoszférájához. A Softclean szövetek praktikumuknak köszönhetően kiváló választásnak bizonyulnak, míg a valódi bőr kárpitozás az igazán luxus hangulat kedvelőinek ajánlott.

Paraméterek:

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Irány: Variálható
  • Funkció: Relax funkciós
  • Méret: X 286, X 191
  • Huzat: Bőr vagy szövet
  • Készlet: Rendelhető

Árak:

Szövet kárpittal: 489.900 Ft-tól Valódi bőr kárpittal: 759.900 Ft-tól