Driver sarokgarnitúra

464,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Minőségi bőr sarokgarnitúra, króm lábakkal. Balos állásban vehető meg, kényelmes relax fejtámláit kihasználva élvezet a pihenés bármikor! Ágyazható és ágyneműtartós résszel is rendelkezik.  Szeretettel várjuk érdeklődését, kérdéseit mindennap!

Leírás

Driver sarokgarnitúra,

Ha minőségi sarokgarnitúrát szeretne lakásába, a legjobb döntés a Driver sarokgarnitúra ami eredeti bőrből van. Relax állítható fejtámlái nagyon könnyen állíthatóak és kényelmesek is.

Króm lábai nagyon elegánssá teszik a bútort. Sok hasonló garnitúrát vittek már el tőlünk irodákba is elegáns külseje miatt. Ezek a bőr sarokgarnitúrák remek minőséggel bírnak, a mindennapi használatot tartották szem előtt a készítésekor. Ezeket a típusokat az elegáns külsejük miatt előszeretettel még irodákba is szokták vásárolni, csakúgy mint elegáns otthonokba! Ez a sarokgarnitúra modern, fiatalos megjelenéssel bír amit minden korosztály számára ajánlunk.

Ami plusz érdekes ebben a bútorban az, hogy pár mozdulat után ággyá is lehet alakítani, így tulajdonképpen 2 az 1-ben, hiszen nappal sarokgarnitúra este ágy lehet. ahogy a képen is látszik nemcsak ágy funkció van benne, hanem ágyneműtartó is. Az a tapasztalatunk ezt a hagyományos funkciót nagyon szeretik a vásárlók, hiszen nagyon praktikus ide elrejteni az ágyneműt, mivel így nincs szem előtt.

Sokszor vannak akciós bútoraink is, ezeket a modelleket általában 1-2 héten belül el szokták vinni, mert kifejezetten jó ár-érték aránnyal tudjuk adni ezeket a modelleket.

Az ár a készlet erejéig érvényes! Érdeklődjön hétfőtől-vasárnapig a kollégáinknál a készletről!

Minőségi import bútorokkal várunk mindenkit szeretettel, nagy akciókkal, amíg a készlet tart! Nálunk megtalálhatóak hazai, és külföldi prémium bútorok is! A bútorokat ki tudjuk szállítani, általában 10 napon belül az egész ország területén. A kiszállításért felelős munkatársaink nagy gondossággal juttatják el a megvásárolt bútort a megadott címre. Ha a szállítással kapcsolatosan kérdése merülne fel, egyeztessen erről a munkatársainkkal. Telefonon elérhetőek hét közben, és hétvégén is!

Outlet áruházként működünk, így hatalmas nálunk a választék. Az üzletben mindegyik bútorunkat ami készleten van, ki is lehet próbálni. Ezt javasoljuk is minden esetben, mert ami az egyik ember számára nagyon kényelmes, az a másiknak túl puha, vagy kemény. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján, hétfőtől-vasárnapig!

mérete: 270 cm x 170 cm