Flores sarokkanapé

299,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Barna szövetből készült sarokkanapé, jobbos állással. Ágyazható résszel rendelkezik a bútor. Szövete kellemes tapintású, szivacsos ülőrésze és íves háttámlája nagyon kényelmes hosszú távon is. Várjuk szeretettel hívását hétvégén is! Outlet áruház vagyunk, így a pontos készletet illetően kollégáinktól tud tájékozódni. Bővebb leírást lejjebb talál a bútorról!

Leírás

Flores sarokkanapé,

Rendkívül nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat üzletünkben. Ha sarokkanapét tervez vásárolnia  legjobb helyen keresi. Nálunk kb. 200 bútorból tudja kiválasztani azt, amelyik legjobban passzol az elképzeléseihez, igényeihez. Kellemes barna szövettel kapható nálunk a Flores sarokkanapé.

Jobbos kialakítással kapható a bútor, ahogy a fotókon is látszik. Eredete szerint német import sarokkanapé, mely nagyon jó minőséget képvisel. Vonalvezetésén, a háttámlán is látszik a minőségi kialakítás. Az ülőrésze pedig nagyon kényelmes. Ha hátradőlünk a Flores sarokkanapén, a hátunkat kényelmesen tartja a háttámla.

Gondolja végig egy ilyen minőségi sarokkanapé alapjaiban is meghatározza a nappalija hangulatát, ahol együtt tud pihenni családjával. Egy jó beszélgetés a barátjával, vagy egy hétvégi filmnézés a családdal nagyon jó kikapcsolódást nyújt egy ilyen szép bútoron. Rendelkezik ágyazható résszel is a Flores sarokkanapé. Ezt a megoldást sokan keresik, hiszen mindenkinek jól jön egy ilyen hasznos funkció, ha alkalmanként vagy akár rendszeresen fekhelyre lenne szükségünk.

Ha megtetszett a bútor, telefonáljon a pontos készlet miatt!

Mivel outlet áruház vagyunk, így gyorsan cserélődik a készletünk, általában minden bútorból pár darab érkezik egyszerre. Ha bejön személyesen hozzánk a boltba, kollégáink segítenek Önnek mindenben. Azért is érdemes személyesen kipróbálnia  bútorokat, mert a kényelem fontos mindenkinek és ez elég egyedi dolog, valamint kipróbálhatóak a funkciói is a bútornak. A kiszállítást az egész ország területén tudjuk vállalni 10 napos határidővel általában. Tapasztalt szállító kollégáink nagy óvatossággal szállítják ki megvásárolt bútorát a megjelölt címre.

Fontos, hogy nálunk azonnal elvihetőek a bútorok, nem kell várakozni rájuk. Látogassa rendszeresen frissülő weboldalunkat, mert sok akciós bútort is talál rajta, valamint az új készletet is igyekszünk gyorsan közzétenni az oldalon. Nekünk fontos az Ön elégedettsége, hiszen így később ismét minket választhat, ha sarokkanapéra lesz szüksége.

Elér bennünket telefonon és személyesen is a hét összes napján, hétfőtől-vasárnapig! Okozzon örömet családjának  és rendelje meg most kiválasztott bútorát nálunk!

Várjuk hívását mindennap!

mérete: 235 cm x 140 cm