Maggio sarokkanapé

284,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Maggio sarok a minőség letisztult szigete. Szövete, minőségi német szövet, relax támlái nagyfokú kényelmet biztosítanak. Ha szükségünk van egy ágyra, ez ebben a bútorban megoldható! Vendégágy funkciója egyszerűen kezelhető, rövid időn belül előállítható!

Elfogyott

Leírás

Maggio sarok a minőség letisztult szigete. Rendkívül minimalista megjelenést kölcsönöz otthonának. Kellemes középbarna színben, szövet anyaghasználattal, mely sűrű szövésűnek mondható, így ellenáll az idő fogának. Extra állítható fejtámasz funkcióval, ami ralax funkcióként ismert, továbbá kartámasz és fekvőfunkcióval, illetve ágyazható és ágyneműtartót is tartalmaz, tehát minden megvan benne amit egy kanapé tudhat. Alacsony háttámlás kialakítással és kényelmes ülőfelülettel rendelkezik, keresse bemutatótermünkben.

Maggio sarok

elérhetőségünk

A minimál stílusú lakásba ennél jobb kanapét keresve sem találsz, a Maggio sarok a minőség letisztult szigete. Nagyon minimalista megjelenést kölcsönöz, és ha tőlünk rendeled megfizethető áron kapod.

Kellemes középbarna színben kínáljuk, szövet anyaghasználattal, ez sűrű szövésűnek mondható, így ellenállva az idő fogának.

A kényelemé a főszerep, ha egy kanapéról van szó és ezt jól tudták azok is kik ezt a kanapét készítették, így el van látva extra állítható fejtámasz funkcióval, ami ralax funkcióként ismert. Továbbá kartámaszt is kapott, de az alacsony háttámlás kialakítás és a minőségi ülőfelület is a kényelmet szolgálja.

A mai kanapék többsége rendelkezik fekvőfunkcióval, illetve ágyazható és ágyneműtartót is tartalmaz így ez ebből a darabból sem maradt ki, szóval minden megvan benne, amit egy kanapé tudhat. Ajánlott ez a családosoknak, hiszen nem foglal sok helyet és strapabíró darab több tíz évig szuper módon kiszolgálja a családot.

A foltokat is könnyen ki lehet szedni a kárpitjából, így az nem csúnyul, nem kopik. Online áruházunkban számtalan kanapé közt találhatod meg a megfelelőt, és ha kérdésed merülne fel, telefonon szakképzett kollégáink ingyen felelnek minden kérdésedre.

Így már igazán könnyű lesz a döntés, és akár online is el tudod intézni a kanapé megvásárlását is. Haladjunk a korral, nem kell autóba ülni és áruházba menni elegendő kiválasztanod webshopunkból a neked tetsző darabot.

Természetesen személyesen is jöhetsz kipróbálni, hiszen áruházzal is rendelkezünk, amelyben még nagyobb választékkal találod magad szembe.

Áraink mellett a másik érv mellettünk nem más, mint a minőség, csak minőségi az idő vas fogának ellenálló darabokat találsz itt. Képeket is csatolunk, mint azt láthattad ennek a kanapénak az esetében, ezt is azért, hogy pontos képet kapva tudd leadni a rendelést.