Maxi sarokkanapé

314,990 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Fekete szövettel kapható, kényelmes sarokkanapé. Relax állítható fejtámláival nagy kényelemben lehet részünk. Ahogy a képen is látszik állítható az oldaltámla és a fejtámla is. Balos állásban kapható a bútor. Outlet bútoráruház vagyunk, így készletünk gyorsan cserélődik, mivel egy-két darab érkezik mindenből. Ne maradjon le erről az akcióról!

Leírás

Maxi sarokkanapé,

Maxi sarokkanapé minőségi fekete szövettel kapható üzletünkben. A képen látható balos kialakításban vásárolható meg. Relax fejtámlákkal és oldaltámlával is rendelkezik a bútor, így igazán kényelmes tud lenni a pihenés. Ezeket a relax támlákat kedvünk szerint állíthatjuk be, ahogy nekünk a legkényelmesebb. Javasoljuk, hogy jöjjön el személyesen, és győződjön meg milyen kényelmes ez a bútor!

Mivel minőségi import bútorról van szó, így biztos lehet benne, hogy családjával hosszútávon tudja használni ezt a darabot.

Outlet áruházként általában egyszerre pár darab érkezik minden típusból, így érdemes mindig telefonon érdeklődni a pontos készletet illetően! Ha eljön üzletünkbe, két szinten közel 200 db bútor közül tud választani. Ki is tudja mindegyik bútorunkat próbálni, és ha megtetszik már viheti is haza. A kiszállítást helyben egyeztetheti kollégáinkkal. Ha nem jött elég nagy autóval ez nálunk nem probléma, tapasztalt szállító kollégáink rövid határidővel otthonába juttatják a nálunk megvásárolt sarokkanapét!

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig a megadott elérhetőségen!

mérete: 275 cm x 205 cm