rendelhető kanapé

397,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szuper ülőgarnitúra no1 minőségben. Balos állásban kapható ez a minőségi szövet bútor. Zöld színben kapható a bútor. Hétvégén és hétköznap is elérhetőek vagyunk, ha kérdése van kollégáink készséggel adnak tájékoztatást!

Elfogyott

Leírás

Azonnal elvihető kanapé, amíg a készlet tart!

Zöld szövettel kapható ez a divatos, és minőségi kanapé. Balos kivitelben érhető el a bútor, amíg a készlet tart! Mivel outlet áruház vagyunk, így általában minden bútorból néhány darab érkezik egyszerre, így érdemes érdeklődni azonnal a kollégáknál, ha megtetszik ez vagy egy másik bútor!

A szövet természetesen minőségi szövet, így biztos lehet abban, hogy sokáig tudja használni ezt a remek bútort! egy ilyen kellemes árnyalattal bíró bútor biztosan új színt visz az otthonába! Egyedi párnái nagyon jól harmonizálnak a bútorral.

A kiszállításban természetesen tudunk segíteni, az egész országban megoldható a nálunk vásárolt bútorok kiszállítása. Általában 2-7 nap között de maximum 10 napon belül tudjuk ezt vállalni. Amennyiben bármi kérdése lenne, szeretettel várjuk hívását!

Látogassa rendszeresen weboldalunkat, hogy értesüljön aktuális akcióinkról, illetve a legújabb bútorokat is itt tudja megnézni!

Nálunk a minőség elérhető árral párosul! Vásároljon már ma egy minőségi bútort!

 

Vegye meg az akciós készlet erejéig!