Mondeo kanapé

184,990 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Nagyon szép kanapé, amelynek a szövete is kiváló anyagból készült. A rugós kivitel tovább fokozza a pihentető kényelmet és az ellazulás élményét.

Kategória: Címke:

Leírás

Akciós Mondeo kanapé luxus kivitelben.

Egy tökéletesen letisztult formájú ülőgarnitúra, mely egyértelműen tekinthető kisebb terek, irodák, otthonok ékszerének. Szolid megjelenésével, visszafogott eleganciával egy nagyszerűen kényelmes bútordarabot képvisel. Megoldás a hétköznapokban. Anyaga strapabíró, erős szövet, ámbár érintése kellemes és lágy. Magas színvonalú minőségről árulkodik. A kivitelezők számára fontos volt, hogy kisebb otthonok tereit, szobáit egy optimális méretben megfelelő bútorral tudja felruházni. A Mondeo kanapé háttámla része szép varrásokkal díszitett, szenzációs vastag párnás megoldás, mely prímán támasztja hátunkat. A varrások erősítik és fokozzák tartását. Ülőfelülete habszivacs tömítéssel van ellátva, ami nem süpped, illetve az idő múlását jól viseli. Mélysége ideális testhelyzetet biztosít számunkra, ahogy remekül alátámasztja a térdünket, talpunkat a földön hagyva, amitől jobban és kényelmesebben érezhetjük magunkat.

Színe meleg hatást nyújt, ezért könnyen elképzelhető egy világos valamint sötétebb berendezés tárgyai között egyaránt. Nem kell megijedni, ha cicomázni szeretnénk, biztos vagyok abban elegendő a színes fantáziánkat beindítani és ötleteket szőni. Apró díszpárnák, a csíkos pléd, legyen egy kedves kis dohányzóasztalka, csak rajtunk múlik. Az, hogy kinek milyen igénye lenne, hogyan tudnánk elképzelni nappalink legszebb motívumaként saját személyiségünk, szab határt. Játékos megoldás a kivitelezők részéről a kartámlák külső részének varrással történő díszítése, ami visszatükröződig a háttámlák mintázatán ugyanúgy, vagy fordítva!

Tökéletesen harmonizál a széles és megtámasztó kartámlákon.

Lábai nyers fa színükkel elhozzák otthonunkba a természetet és a természetességet. Csodálatosan illik felső bútor részhez illetve annak stílusához. Biztos és egyedülálló helyezkedése van, így megnyugodhatunk, ha éppen unokáink fejjel lefelé lógnak az oldalán.

Elképzelésem szerint a fiatalok körében gyakoribb ez a típusú bútor. Éppen a lehuppanós baráti összejövetelek, vagy az ottalvós éjszakai bulizás estéi miatt. Általában kisebb garzonok kedvelt bútoraként látjuk viszont a MONDEO kanapéját. Praktikai és kényelmi szempontokból a lehető legjobb választás bárkinek. Csalódást biztosan nem fog okozni, sőt! Mindennapokban egy szuper komfortos társ.

Érdeklődőinket várjuk szeretettel.

A készlet erejéig bútoráruházunkban kipróbálható. Kár lenne lemaradni róla, siessetek!

Méret: 95 X 198

198 x x95 cm