Pale kanapé

334,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Pale kanapé modern megjelenés mellett teljes kényelmet biztosít használója számára. Jobbos kialakításban kapható, ez a minőségi szövet bútor, mely kiválóan alkalmas a mindennapi használatra. Várjuk érdeklődését hétköznap, és hétvégén is!

Elfogyott

Leírás

Pale kanapé modern megjelenés mellett teljes kényelmet biztosít használója számára. Elrendezését tekintve L alakú kanapé, mely igazából a nappali bármelyik részére szabadon elhelyezhetővé teszi. Kényelmes puha felülettel, alacsony háttámlával, karámasszal, és ágyazható funkcióval rendelkezik. Színvilága világos, kellemes laza hangulatot árasztva. Masszív stabil szerkezetre épített, fém lábakon áll. Látványát a húzott varrásoknak köszönheti, mely talán a régi időkre emlékeztet, mégis modern formában.

Állítható fejtámlával és kellemes tapintású szövettel.

Pale kanapé

Egy kanapé legfőbb funkciója az, hogy kényelmet biztosítson a rajta helyet foglalóknak. Minden kanapé kisebb ülésmagasságú, mint egy szék, épp ez az oka annak, hogy annyira kényelmesek a kanapék. Az ülőfelület támla felé lejtése is épp ezért van, ezt a célt szolgálja. A magasság valamint a beülési mélység között erős összefüggés van, hiszen minél alacsonyabb a bútor, annál mélyebb lehet, de feltétlen jó ha elérjük padlóra tett lábbal a háttámlát.

A csatolt képeken is látható Pale kanapé modern megjelenése mellett teljes kényelmet biztosít használója számára. Színvilága világos, kellemes laza hangulatot árasztva. A modern megjelenése miatt remekül illik a mediterrán stílusú (napjaink közkedvelt és igen gyakori berendezési stílusa) lakásokba, de épp olyan jól illeszkedik a Provence-i avagy romantikus  stílussal rendelkező lakásokba is.

Elrendezését tekintve L alakú kanapé, és épp ez az oka annak, hogy igazából a nappali bármelyik részére szabadon elhelyezhetővé teszi. Kényelmes puha felülettel, alacsony háttámlával, kartámasszal, és ami még sokak számára még vonzóbbá teszi ágyazható funkcióval rendelkezik. Masszív stabil szerkezetre épített, fém lábakon áll. Látványán sokat dob a húzott varrások, ez lehet, hogy a régi időkre emlékeztet, mégis modern formában teszi.

Állítható fejtámlával van ellátva ezzel is a benne helyet foglalók kényelmét szolgálva.

Kellemes tapintású szövettel van ellátva, ami különösebb hozzáértés nélkül is egyszerűen tisztítható és tisztán tartható. Ez különösen jól jöhet azoknak kik szeretik a nagy társasági életet. Annak köszönhetően, hogy ágyazható mindig lesz két ember számára helyed, nem kell szállodába menni.

De ha szeretnéd, napi szinten is lehet ezen aludni, mivel kialakítása miatt kényelmes alvást biztosít nemcsak a rajta ülve helyet foglalók számára, de azok számára is kik alvásra használják. Csapatunk számára a legfontosabb az, hogy a kedves ügyfél elégedett legyen a kanapéval, amit vásárol tőlünk, épp ezért csak minőségi kanapékat kínálunk eladásra páratlan jó áron!

akciós kanapék outlet áruháza