Ropy kanapé

430,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Ropy kanapé a megkérdőjelezhetetlen minőség, és látvány jellemzi. Igazán extravagáns, modern megjelenést kölcsönöz otthonának ez a valódi bőr, állítható fejtámasz funkciós. Erős króm lábai biztosítják a stabilitást, így sokáig tudja élvezni a bútor nyújtotta kényelmet! Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Ropy kanapé a megkérdőjelezhetetlen minőség, és látvány jellemzi. Igazán extravagáns, modern megjelenést kölcsönöz otthonának ez a valódi bőr, állítható fejtámasz funkciós kanapé. Prémium minősége szemmel látható. A dönthető fejtámla a kartámasz, az ágyazható funkció és az anyaghasználat, és a hófehér szín mind erről tanúskodik. Most kiemelt akcióban elérhető bemutatótermünkben.

Várjuk kedves vásárlóinkat nagy akciókkal és széleskörű választékkal a hét minden napján. Különféle kanapék is kaphatóak üzletünkben széles választékkal. Kanapéink   személyesen kipróbálhatóak az üzletben, melyek azonnal elvihetőek tőlünk. Mivel elsősorban Outlet áruház vagyunk, minden darabból egy pár van készleten. Kanapéink német bútorok melyek remek minőséggel bírnak.

Azonban a készletet nem tudjuk garantálni, ezért minden esetben érdeklődjön a termékek iránt! Kollégáinkat tudja hívni telefonon, és személyesen is kereshet minket az üzletben!

A kiszállításban tudunk segíteni! Országosan tudjuk vállalni a bútorok kiszállítását!

Várjuk hívását hétköznap, és hétvégén is! Vegyen már ezen a héten egy minőségi, prémium bútort üzletünkben!

Látogass oldalunkat rendszeresen, hogy értesüljön megújult kínálatunkról!