Pandora sarokkanapé

354,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Pandora sarokkanapé Andante – Sit&More kínálatából: Klasszikus eleganciájú sarokkanapé bonellt és habkazettás ülésszerkezettel. Ágyfunkcióval rendelkezik, és ottomán ágyneműtartóval kiegészíthető. SOFTCLEAN kárpitválaszték a könnyű tisztíthatóságért. Mérete: 250 x 175 cm. Az ár az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartó extra.

Leírás

Pandora sarokkanapé - Andante – Sit&More kollekcióból: Ez a kompakt méretű sarokkanapé kiváló választás azoknak, akik a klasszikus eleganciát és a modern funkciókat keresik egyetlen bútordarabban.

Bonell rugós és habkazettás ülésszerkezete garantálja a maximális kényelmet, míg a gyorsan ággyá alakítható funkciója tökéletes a vendégek fogadásához. A kanapé magas minőségű szövetek közül választható, köztük a könnyen tisztítható SOFTCLEAN kárpittal.

Elemes kialakításának köszönhetően többféle méretben és formában rendelhető, továbbá fotellel és tárolós puffal is kiegészíthető.

Pandora sarokkanapé műszaki információk:

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Irány: Variálható
  • Funkció: Ágyazható, opciós ágyneműtartóval
  • Méret: 250 x 175 cm

Fontos megjegyezni, hogy az alapár kizárólag az ágyfunkciót tartalmazza; az ágyneműtartó extra díj ellenében rendelhető hozzá. A Pandora sarokkanapé a mindennapok kényelmét és a vendégek fogadásának praktikumát egyaránt kiszolgálja.