Texina Sarokkanapé

Akció!
sarok kanapé
sarok kanapésarok kanapésarok kanapé

315,000 Ft 229,000 Ft

Minőségi barna színű sarokkanapé, jobbos állásban kapható! Szivacsos háttámlája, és ülőrésze biztosítja, hogy hosszú ülés után is kényelmesen tudjunk pihenni ezen a kiváló bútoron! Nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján! Outlet áruházunkban közel 200 db bútor található, amik azonnal elvihetőek! Mérete: 260×190 cm

Elfogyott

Leírás

Texina Sarokkanapé; Nagyon exkluzív megjelenésű bútor.

Érdemes személyesen is megtekintenie. Jelenleg ez az egy darab van készleten, így érdemes mihamarabb lecsapni rá, hiszen a kanapé ára nagyon nyomott áron van.

A Texina sarokkanapé megoldás mindazoknak, akik elérhető áron szeretnének minőséghez jutni! Anyagát illetően minőségi textilbőrből készült a bútor, barna színben kapható, amíg a készlet tart! A sarokkanapé jobbos kivitelben érhető el, ahogy az a fotókon is látható!

Ágyneműtartós funkcióval is bír ez a minőségi bútor, így nem lesz gondja az ágyneműk tárolásával! Vendégágy funkciója rendkívül praktikus, ezért sokan szeretik ezt a típust! Rendkívül hasznos, mert így nappal kanapé szerepet tölt be, éjszaka ágyként funkcionál.

Minőségi szivacsok biztosítják azt, hogy hosszú távon nagyon kényelmesen tudjunk rajta pihenni! Most akciós áron kapható a bútor, mely a készlet erejéig kapható! Ha kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban, kollégáink várják hívását!

A pontos készletről érdeklődjön kollégáinknál telefonon, vagy személyesen!

Elér bennünket hét közben, és hétvégén is!