Texina Sarokkanapé

400,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Minőségi barna színű sarokkanapé, jobbos állásban kapható! Szivacsos háttámlája, és ülőrésze biztosítja, hogy hosszú ülés után is kényelmesen tudjunk pihenni ezen a kiváló bútoron! Nagy választékkal várjuk kedves vásárlóinkat a hét minden napján! Outlet áruházunkban közel 200 db bútor található, amik azonnal elvihetőek! Mérete: 260×190 cm

Elfogyott

Leírás

Texina Sarokkanapé; Nagyon exkluzív megjelenésű bútor.

Érdemes személyesen is megtekintenie. Jelenleg ez az egy darab van készleten, így érdemes mihamarabb lecsapni rá, hiszen a kanapé ára nagyon nyomott áron van.

A Texina sarokkanapé megoldás mindazoknak, akik elérhető áron szeretnének minőséghez jutni! Anyagát illetően minőségi textilbőrből készült a bútor, barna színben kapható, amíg a készlet tart! A sarokkanapé jobbos kivitelben érhető el, ahogy az a fotókon is látható!

Ágyneműtartós funkcióval is bír ez a minőségi bútor, így nem lesz gondja az ágyneműk tárolásával! Vendégágy funkciója rendkívül praktikus, ezért sokan szeretik ezt a típust! Rendkívül hasznos, mert így nappal kanapé szerepet tölt be, éjszaka ágyként funkcionál.

Minőségi szivacsok biztosítják azt, hogy hosszú távon nagyon kényelmesen tudjunk rajta pihenni! Most akciós áron kapható a bútor, mely a készlet erejéig kapható! Ha kérdése merülne fel bármivel kapcsolatban, kollégáink várják hívását!

A pontos készletről érdeklődjön kollégáinknál telefonon, vagy személyesen!

Elér bennünket hét közben, és hétvégén is!