Pappen sarokkanapé ágyazható

374,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Erős zsákszövetből készült sarokkanapé barna szövetből. Jobbos kialakítással vehető meg a bútor, amíg a készlet tart. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Szeretettel várjuk érdeklődését! További leírást a bútorról lejjebb talál! Outlet áruház vagyunk így készletünk gyorsan cserélődik, mert minden bútorból típusonként egy-két darab érkezik!

Leírás

Pappen sarokkanapé, mérete: 240 cm x 180 cm

Pappen ágyazható sarokkanapé, erős zsákszövetből készült. Kiválóan bírja a mindennapi használatot. A fotón jobbos állást lát, ezt lehet megvenni nálunk! Barnás-bézses színvilága miatt sokan szeretik ezt a típust. Nyitva vagyunk hétfőtől-vasárnapig, a hét minden napján! Várjuk szeretettel pomázi üzletünkben, ha kérdése lenne hívjon minket telefonon!

Outlet áruházunkban óriási a választék, bútoraink azonnal elvihetőek. Általában mindenből pár darabot kapunk, így készletünk gyorsan cserélődik. Pontos információt a készletről kollégáinktól tud kérni telefonon, vagy személyesen az üzletben!

Az akció a készlet erejéig érvényes! Célunk, hogy minőséget adjunk elérhető áron! Biztos lehet abban, hogy a Pappen sarokkanapét sokáig tudja majd használni családjával! Ágyazható része nagyon praktikus, ha egy családtagot kell elszállásolni, tetszés szerint napi rendszerességgel is használható!

Amennyiben szeretné, kiszállítjuk otthonába a nálunk vásárolt bútort a legtöbb esetben 10 napon belül. A budapesti szállítás általában 2-5 nap között megoldható! Kollégáink várják megkeresését a megadott elérhetőségeken!

 

elérhetőségünk, címünk.