Rialto sarokkanapé

384,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Rialto sarokkanapé kényelmes otthont teremt. Elegáns letisztult vonalai igazán magával ragadóak. A kényelme egészen biztos rabul ejti majd, és sokáig tudja használni ezt a különleges, és minőségi bútort. Praktikus a bútorban, hogy ágyazható résszel rendelkezik, és relax állítható fejtámlákkal is bír! Várjuk érdeklődését!

Leírás

Rialto sarokkanapé, mérete: 235 cm x 305 cm

Elegáns letisztult vonalai igazán magával ragadóak. A Rialto sarokkanapé kényelme egészen kiváló, és olyan extra funkciókkal rendelkezik mint a relax fejtámla, és fekvő funkció. Minden gond nélkül azonnal kényelmes pihenést biztosít ez által. A színvilág a most divatos szürke, mely eleganciát kölcsönöz számára.

Üzletünkben kb 200 darab minőségi bútor található, melyek között a sarokkanapék és a sima kanapék mellett olykor fotelek is vannak. Fontos információ, hogy áruházunk outlet jelleggel működik, így általában mindegyik bútortípusból fajtánként pár darabot kapunk. Mindegyik bútorunk átesett a legszigorúbb minőség ellenőrzésen. Célunk, hogy sokáig tudja használni nálunk vásárolt bútorát. A készlethez visszakanyarodva érdemes telefonon hívni kollégáinkat az aktuálisan elérhető készlet miatt!

A Rialto sarokkanapé balos állásban kapható most nálunk akciós áron, amíg a készlet tart. Erős szövetből készült a bútor, mely jól viseli a mindennapi használatot. Rendkívül keresett termékeink közé tartoznak a relax támlás bútorok. Nos a Rialto sarokkanapé rendelkezik állítható relax fejtámlákkal is. Ez a remek kényelmi funkció nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a pihenésünk még teljesebb legyen. Egy ilyen relax funkció jól jön például egy hosszabb film megnézésénél, vagy akár egy újság elolvasásánál, vagy egyszerűen hacsak munka után kicsit relaxálni szeretnénk.

Sokan kérdezik, hogy ellentétes iránnyal lehet-e kapni a bútorokat. Mivel outlet áruház vagyunk, így ilyen jellegű rendelésre nincs lehetőség. Cserébe két jó hírünk is van, az ár jóval kedvezőbb a legtöbb esetben mint általában ilyen bútoroknál megszokhattuk. Szintén jó hír, hogy minden bútorunk ami készleten van, kipróbálható és akár azonnal el is vihető.

Ha kérdése lenne a vásárlás menetével kapcsolatban, hívja a kollégáinkat telefonon, vagy érdeklődjön az üzletben! Sokan kérdezik a házhoz szállítás megoldható-e nálunk? Természetesen ki tudjuk szállítani a megvásárolt bútort, nemcsak Budapesten hanem az egész országban!

Ha kérdése merülne fel, elér bennünket a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig!

Vegyen már ma egy minőségi sarokkanapét nálunk!

 

kapcsolat és ügyfélszolgálat