Rondo kanapé

364,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Rondo kanapé látványos és világos megjelenésben hagyományos vonalvezetéssel. Jobbos kivitelben érhető el ez minőségi bútor a fotón is látható puffal. Ágyazható funkcióval is rendelkezik a bútor, mely rendkívül könnyen kezelhető. Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Rondo kanapé látványos és világos megjelenésben hagyományos vonalvezetéssel.

Kényelmes kialakítással rendelkező ágyazható, ágyneműtartós termék. Anyaghasználata szövet, világos színvilággal, kellemes puha tapintással és felülettel. Alacsony háttámlával, és kartámasz funkcióval ellátva, minőségi szivacs felhasználásával. A termék bemutatótermünkben megtekinthető, minősége ellenőrizhető, tegyen egy próbát meglátja megéri!

Mérete:175×245 cm mely akár egy panel lakásban is elfér.

Rondo kanapé

A Rondo kanapé a legjobb választás, ha panel lakásba keresel kanapét, hiszen nem foglal sok helyet. Ennek ellenére sokan elférnek rajta és még ágyazható is. Azon sem kell a gondolkozz hova tedd az ágyneműd, hiszen el van látva ágyneműtartóval is.  Látványos és világos megjelenésben hagyományos vonalvezetéssel rendelkezik és emiatt jól passzol a magyar lakások legtöbbjébe.

Nagyon kényelmes kialakítással rendelkező kanapé ez, ami lássuk be az egyik legfontosabb szempont akkor, ha kanét vásárolunk, de lehet sokunk a kényelem a legfontosabb. Ez nem véletlen, hiszen nincs is mennyeibb érzés annál, mint egy kimerítő nap után elterülni, kinyújtózkodni, TV-t nézni egy ilyen kanapén.

Mint már említettük ágyazható, ágyneműtartós termékről beszélünk, ha már megtekintettél több kanapét webáruházunkban akkor minden bizonnyal észrevetted, hogy szinte az összes itt található kanapé, sarokülő rendelkezik ezekkel a funkciókkal, ma már ez szinte alap. Anyaghasználata szövet, világos színvilággal, kellemes puha tapintással és felülettel.

Ez az egyik legjobb anyag, amiből készülhet egy kanapé, hiszen időtálló és a tisztítással sem kell sokat vesződni. Lássuk be ez is egy nyomós érv emellett a kanapé mellett. A kényelem miatt sem kell aggódni alacsony háttámlával, és kartámasz funkcióval ellátva, minőségi szivacs felhasználásával készült, s ezek mind-mind a kényelmedet hivatottak szolgálni.

Ha a legjobb ár érték arányt keresed, akkor ez a legjobb hely ahol garantáltan megtalálod, most ezt a kanapét is akciós áron tudod megvásárolni. A termék személyesen a bemutatótermünkben megtekinthető, minősége ellenőrizhető, bátran gyere el hozzánk egy próbát tenni, meglátod, megéri!

Mérete a képeken látható darabnak: 175 × 245 cm, mely akár egy panel lakásban is jól elfér.