Róma u alakú ülőgarnitúra szövet

324,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Kiváló minőségű szürke szövetből kapható u alakú ülőgarnitúra. Fehér textilbőrrel van kombinálva a szürke ülőrész és háttámla. Elérhetőek vagyunk a hét minden napján telefonon és személyesen is.

Kategória: Címke:

Leírás

Róma u alakú ülőgarnitúra, mérete: 210 cm x 388 cm x 180 cm

Ha egy nagyobb méretű Róma ülőgarnitúrát szeretne vásárolni akkor a Róma u alakú ülőgarnitúra jó választás. Anyagát tekintve minőségi szövetből készült. A szürke ülőrész nagyon jól harmonizál a fehér résszel.

Eredetét tekintve német import bútor. Az ülőrész és a háttámla is minőségi habszivacsból készült amely alkalmas a mindennapok használatára hosszútávon. Hívjon minket hétköznap vagy hétvégén az aktuális készlet miatt is.

Outlet áruházunkban óriási a választék, kb 180-200 azonnal elvihető bútor van készleten. Érdemes bútorainkat kipróbálni, mert a kényelem egyedi dolog, és a tapasztalatok azt mutatják, hogy mindenkinek magának kell megtapasztani, mi a legjobb választás.

Amennyiben szeretne kiszállítást kérni, ebben is tudunk segíteni Önnek! Nemcsak Budapesten, hanem az egész országban vállaljuk a bútorok kiszállítását! Az árat és a szállítási időt helyben tudja egyeztetni a kollégákkal a vásárlás alkalmával!

Várjuk megkeresését a megadott elérhetőségeken! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

ügyfélszolgálat / elérhetőség