Saba sarok

364,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Saba sarok letisztult modern vonalvezetéssel, sötét színvilággal. – saba sarok Rendelkezik ágyneműtartóval, és ágyazható résszel is a bútor. Outlet áruházunkban közel 200 ülő bútor van, amiket akár azonnal el is lehet vinni. Nyitva vagyunk a hét összes napján, várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Saba sarok letisztult modern vonalvezetéssel, sötét színvilággal.

Az egyszerű vonalak kedvelői számára megalkotva, méretes megvalósításban.

A sarokgarnitúra több személy számára nyújtja a biztos stabil kényelmet. Alacsony háttámlás kialakítása mellett, rendelkezik ágyazható funkcióval és ágyneműtartóval egyaránt. Szövet kárpitozással, melyre a sűrű szövés jellemző, mely biztosítja a hosszú élettartalmat. Színvilága barna. Bemutatótermünkben korlátozott ideig megtekinthető.

Sok vásárlónk korosztálytól függetlenül keresi ezeket a minőségi sarok ülőgarnitúrákat. Nagy pozitívum, hogy ágyneműtartóval is rendelkezik, valamint ágyazható funkciója is van a Saba sarok ülőgarnitúrának. Ha megtetszett önnek a Saba sarok ülőgarnitúra jöjjön be üzletünkbe és győződjön meg róla személyesen milyen kiváló minőséget képvisel ez a bútor.

Ha szeretné ki is tudjuk szállítani a bútort, a megadott címre. Az egész ország területén vállaljuk a bútorok kiszállítását. A szállítási idő függ attól is milyen messzire kell szállítani, budapesti szállításokat általában 2-3 nap alatt tudunk teljesíteni, vidékre 4-7 nap az átlagos szállítási idő!

Vásároljon egy minőségi garnitúrát nálunk, már ezen a héten!