Sally ágyazható sarokkanapé

404,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Sally ágyazható sarokkanapé a Kanizsa Trend kínálatából kiváló választás minden modern otthonba. Funkcionalitásával, kényelmével és letisztult stílusával egyaránt kiemelkedik a piacon. Az állítható fejtámla, a kiváló minőségű kárpitok és az ágyazható funkció együttesen teszik ezt a bútordarabot az ideális választássá. Elegáns, kényelmes és gyakorlati – mindent egyben.

Leírás

Sally ágyazható sarokkanapé - Elegancia és funkcionalitás tökéletes harmóniája

Az otthonunkban elhelyezkedő bútorok nem csak a kényelmet, hanem a stílust is meghatározzák. A Kanizsa Trend által bemutatott Sally sarokkanapé pont ezt az egyensúlyt hivatott megteremteni. Kiváló minőségű kárpitjaival, ágyazható funkciójával és állítható fejtámlájával egyaránt szolgálja a praktikumot és az esztétikát.

A Sally ágyazható sarokkanapé azoknak ideális választás, akik a nappali és a vendégszoba funkcióját is egyesíteni szeretnék egy helyen. Vendégek érkezésekor nem kell a nappalit kiüríteni vagy felesleges matracokat elővenni: a kanapé könnyedén ágyként is használható.

A különösen széles kárpitválaszték lehetővé teszi, hogy a bútor tökéletesen illeszkedjen otthonának stílusához, legyen az minimalista, ipari vagy skandináv jellegű. A krómozott fém lábak pedig modern, elegáns megjelenést kölcsönöznek a sarokkanapénak.

 

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Irány: Jobbos (de balos kivitelben is elérhető)
  • Funkció: Ágyazható
  • Méret: 260 x 208 cm
  • Huzat: Szövet
  • Készleten: Több színben, jobbos/balos kivitelben.