Sally u formájú kanapé

524,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Sally U formájú, ágyazható kanapé a Kanizsa Trendtől elegáns és praktikus választás. Modern formavilágával és állítható fejtámláival garantálja a kényelmet, míg ágyfunkciójával vendégek számára is kiváló pihenést biztosít. Választható szövetek és Longlife valódi bőr kárpitok teszik még személyre szabottabbá. Méretei: 337 x 208 x 174 cm. Az ár a kárpittól függően változik: szövet esetén 524.900 Ft-tól, bőr esetén 789.900 Ft-tól kezdődik. Egyes extrákért felár fizetendő. Az Sally U kanapé a luxus és funkcionalitás tökéletes párosítása!

Leírás

Sally u formájú kanapé első eladásának története

Amikor a Horváth család betért a Kanizsa Trend bemutatótermébe, egy különleges darabra leltek: a Sally U formájú, ágyazható kanapéra. Hosszú ideje kerestek már egy olyan bútordarabot, mely nem csak az otthonuk dísze, de praktikus is egyben. Ahogy leültek rá, rögtön érezték, hogy ez a kanapé a kényelmet és az eleganciát egyensúlyban tartja.

Ez a Sally u formájú kanapé egy valódi műremek: formatervezése friss, modern vonalvezetést mutat, ami azonnal vonzza a tekintetet. Ahogy Horváth úr próbálgatta az állítható fejtámlákat, neje elkezdett válogatni a kárpitok között. Mindketten meglepődtek, hogy a kényelmi funkciók mellett a Sally kanapé még milyen sokféleképpen személyre szabható. A kínált szövetek magas kopásállóságúak, ideálisak azoknak a családoknak, akik sok időt töltenek a nappaliban. Viszont a Longlife valódi bőr kárpitok luxusérzetet adtak, ami pont megfelelt a Horváth család ízlésének.

A Sally U kanapé nemcsak vizuálisan varázsolt el mindenkit, de az ágyfunkció is lenyűgözőnek bizonyult. Mennyire hasznos lenne, ha váratlan vendégek érkeznének! Ráadásul az ottomán részben található ágyneműtartó extra tárhelyet kínált, ami egy mindig pezsgő családi életben mindig jól jön.

Amint a család kipróbálta a kanapét, tudták, hogy ez a tökéletes választás számukra.

Méretei - 337 x 208 x 174 cm - pont megfeleltek az otthonukba, és az árak is rendkívül kedvezőek voltak, tekintettel a kínált minőségre. A szövet kárpit verzió 524.900 Ft-tól kezdődött, míg a valódi bőr kárpit verzió az árát 789.900 Ft-tól indította.

Amint az első estéjükön a Sally U kanapén eltöltöttek néhány órát, tudták, hogy nemcsak egy új bútordarabot vásároltak, hanem egy új központi helyszínt az otthonukban, ahol együtt tölthetnek minőségi időt. A Kanizsa Trend Sally U kanapéja valóban az otthonuk szíve lett!

Várjuk az Ön családját is szeretettel, nem fognak csalódni!!