Savoni kanapé

354,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Savoni kanapé varázslatos szépséggel, ezt mindenképpen érdemes megnézni! Barna színű sarokkanapé, minőségi szövetből. Kényelmes ülőfelülettel, és háttámlával rendelkezik ez a minőségi darab. Ha megtetszett a bútor, várjuk érdeklődését, elérhetőek vagyunk hétvégén is! Kollégáink segítenek mindenben!

Elfogyott

Leírás

Savoni kanapé varázslatos szépséggel, ezt mindenképpen érdemes megnézni! A minőségi anyagok használata jellemzi, és mindemellett a bőr hatású szövet teszi hihetetlen látványossá, melynek tapintása is felejthetetlen, és egyben igen kellemes, továbbá írves varrásai is emelik látványát, és határozottan minőségi látványát. Színe közép barna, mely minden stílushoz jól illik. Elrendezését tekintve sarok kanapé. Magas háttámlás kialakítás, ágyazható kialakítással. Bemutatótermünkben keresse!

Savoni kanapé

Varázslatos szépséggel csábít, ezt feltétlen érdemes megnézni!  Igazi dísze lesz a nappalinak és a baráti beszélgetések is ezen a legkényelmesebbek.

Ha nincs hova leüli mikor sok a vendég, vagy csak ha szeretnél egy olyan ülőalkalmatosságot, ahol kényelmesen ellehetsz egy fárasztó nap után akkor ez a legmegfelelőbb választás.

A minőségi anyagok használata jellemzi, és mindemellett a bőr hatású szövet teszi igen látványossá, melynek tapintása is magával ragadó. Na és egyben igen kellemes, továbbá íves varrásai is emelik látványát, és minőségi látványát.

Egy kanapénál fontos szempont az, hogy könnyel lehessen tisztítani akkor mikor már megtörtént a baj és le lett öntve valamiféle itallal.

Nos, az anyaghasználatával ez a kanapé a legjobbak közt van jelen, hiszen különösebb megerőltetés nélkül kijönnek a foltok a szövetből, kiállja az idő próbáját e kanapé. A minősége mit sem változik az évek múlásával. Színe közép barna, mely minden stílushoz pompásan illik. Nyugodt lehetsz, biztosan megy a Te nappalidban található bútorokhoz, illetve a szövet színe is megy a legtöbb falszínnel.

Elrendezését tekintve sarok kanapé, tehát nem foglal sok helyet, remek megoldás panel lakásokba, ahol minden kis helyet hasznosan kell kihasználni. Egy kanapénak illik kényelmesnek is lenni, hiszen ez az egyik legfontosabb tulajdonsága ezeknek. Nos, e kanapé gyártói a kényelemről sem felvetkeztek meg magas háttámlás kialakítás, ágyazható kialakítással tudja garantálni azt hogy te kényelemben leszel. Bemutatótermünkben keressed és próbáld is ki!

Ez a darab teljesen megváltoztatja a lakás hangulatát, környezetét. Ahogy azt webáruházunkban is láthatod, nagyon sok féle kanapét lehet már vásárolni, olyat amely, kihúzható, vagy csak vendégek számára felhasznált. Ez a kanapé nem kihúzható, de számos olyan tulajdonsága van, ami miatt ez lehet a legjobb választás számodra. Amelyik kihúzható remek alvóhelységnek is számíthat, ilyen is sok van bútoráruházunkban.