Pappenburg kanapé

197,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Pappenburg kanapé a legjobb árfekvésű kanapé, ne maradjon le róla ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes. Teljes mértékben megfelel az alapvető elvárásoknak. Ezt a minőségi kanapét a mindennapokra tervezték. Várjuk megkeresését!

Elfogyott

Leírás

Pappenburg kanapé az egyik legjobb árfekvésű kanapé.

...ne maradjon le róla ajánlatunk csak a készlet erejéig érvényes. Teljes mértékben megfelel az alapvető elvárásoknak, vidám piros színe teszi igazán egyedivé, és mediterrán hangulatúvá. Magas háttámlás kialakítással, és határozott erős varrásokkal rendelkezik, kellemes puha tapintású szövet kárpitozással. Íves kialakítással várja új tulajdonosát.

Amennyiben szeretne egy kényelmes kanapét, divatos külsővel, és modern színvilággal akkor jó választás ez a kanapé.

Ha szükséges , akkor a kiszállításban tudunk segíteni! A szállítási idő függ attól is hova kell szállítani. Budapesti vagy környéki szállítást a legtöbb esetben 5 napon belül tudunk teljesíteni. Vidékre is megoldható a szállítás ezt 10 napon belül tudjuk vállalni az esetek többségében.

Látogassa weboldalunkat, ahol értesülhet akciós kínálatunkról! Elér bennünket a hét minden napján a megadott elérhetőségeken! Telefonon is érdeklődhet kollégáinknál a bútorokkal kapcsolatban!

Várjuk érdeklődését vegyen családjának egy minőségi kanapét akár már ma!

A kanapé mérete: 235×145 cm

Keresse értékesítő kollégánknál: 30/8622658

bútoráruháznak elérhetősége