Tonga

479,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Kanizsa Trend – Andante tervezte Tonga sarokgarnitúra a modern dizájnt és kényelmet ötvözi. Hullám- és bonellrugós ülésszerkezetével, közepesen puha üléshabbal, állítható fejtámlákkal és karfákkal garantált a pihenés. A beépített ágyfunkciója vendégszobává változtatja nappaliját. Az opcionális ágyneműtartóban kényelmesen tárolhat. Választhat Softclean bevonatú szövetekből vagy prémium marhabőrből, és többféle lábtípus közül.

Leírás

Tonga Sarokgarnitúra: Kifinomult Kényelem és Elegáns Modernitás

A Kanizsa Trend - Andante által kifejlesztett Tonga sarokgarnitúra az elegáns design és a magasfokú funkcionalitás tökéletes egyensúlyában áll. A gondosan kiválasztott anyagok és a precíz tervezés biztosítja a hosszantartó kényelmet és az időtlen megjelenést.

A Tonga sarokgarnitúra különlegessége a hullám- és bonellrugós ülésszerkezetben rejlik, amely együtt a közepesen puha üléshabbal garantálja a tökéletes kényelmet.

Az állítható fejtámlák és karfák lehetővé teszik az ülés mélységének személyre szabását, ami ideális választás azoknak, akik értékelik az egyéni kényelmet.

De nem csak a kényelem terén jeleskedik a Tonga. A beépített ágyfunkciója egyedülálló megoldást kínál azok számára, akik szeretnék maximálisan kihasználni a rendelkezésre álló terüket. Akár vendégeket vár, akár csak egy kellemes filmestét tervez, a könnyen kinyitható ágyfunkció kiváló társ lehet.

Az ágyneműtartó opcionálisan rendelhető hozzá, így biztosítva a takarók, párnák vagy más kiegészítők praktikus tárolását. A Tonga kárpitozása széles választékban érhető el, így könnyen megtalálhatja azt, amely legjobban illeszkedik otthona stílusához. A kopásálló Softclean bevonatot tartalmazó szövetek mellett választhat prémium marhabőr kárpitok közül is, így biztosítva a garnitúra hosszú élettartamát és elegáns megjelenését.

Ezenfelül, a garnitúra lábainak választéka tovább emeli a dizájnt. Akár a modern fém lábak, akár a különleges szánkótalp lábak közül választ, garantáltan egy kifinomult bútordarabot kap, amely megállja a helyét az időben.

Tonga sarokgarnitúra - Technikai Adatok:

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Irány: Testreszabható elrendezés
  • Főbb Funkciók: Ágyfunkció, opcionális ágyneműtartó
  • Méretek: 312 x 173 cm
  • Huzat: Választható szövet vagy bőr
  • Rendelhetőség: Jelenleg rendelhető

Az alapárat az ágyfunkció és a háttámla funkció tartalmazza. Az ágyneműtartó, fejtámla és további kiegészítők felárért rendelhetőek.

Azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az elegancia és a funkcionalitás között, a Tonga sarokgarnitúra a tökéletes választás. Az otthona minden pontján érezhető lesz a kifinomult dizájn és a kényelem.