Zanzibar sarok

539,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Zanzibar sarokgarnitúra modern designnal és számos kényelmi funkcióval. Állítható háttámlák, racsnis fejtámlák és ágyfunkció jellemzi. Választható szövetek között a Softclean, illetve prémium longlife bőr kárpit is elérhető.

Az ár tartalmazza az alapfunkciókat, az ágyneműtartó pedig külön díj ellenében kérhető.

Leírás

A Zanzibar sarokgarnitúra nem csupán egy bútordarab;

Az a hely, ahol a család összegyűlik, ahol barátaival beszélget, és ahol pihen egy hosszú nap után. A Kanizsa Trend kínálatában ez a sarokgarnitúra a legújabb és egyik legnagyobb büszkeségünk.

Stílus és funkcionalitás egymásba fonódik ebben a modern, felső kategóriás sarokgarnitúrában. A három, előre-hátra mozgatható háttámla kialakítása lehetővé teszi, hogy az ülőfelület mélységét saját igényeihez igazítsa, míg az öt darab racsnis fejtámla és a fokozatosan állítható karfa maximalizálja a kényelmet. A vendégek számára biztosított ágyfunkció és az opcionálisan választható ágyneműtartó még több praktikus lehetőséget kínál.

Minőség mindenek felett!

A Zanzibar sarokgarnitúra kárpitválasztéka a legfinomabb szövetekből és valódi longlife bőrből áll, hogy a tartósság mellett a luxus érzetét is biztosítsa. Különösen a Softclean szövet az, ami kimagaslóan népszerű a könnyű tisztíthatóságának köszönhetően.

Műszaki adatok és jellemzők:

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Irány: Variálható (jobbos és balos kivitelben is)
  • Funkció: Ágyazható, választhatóan ágyneműtartós
  • Méret: 275x230 cm
  • Huzat: Szövet vagy valódi longlife bőr

Áraink:

  • Szövet kárpittal: Zanzibar II. sarok – 539.900 Ft-tól
  • Valódi bőr kárpittal: Zanzibar II. sarok – 829.900 Ft-tól

Megjegyzés: Az alapár az ágyfunkciót, a karfa-, fejtámla- és háttámla funkciókat tartalmazza. Az ágyneműtartó külön díj ellenében kérhető.

Az otthon nem csupán négy fal, hanem azok a bútorok és tárgyak is, amelyekkel azt berendezzük. A Zanzibar sarokgarnitúra nem csupán egy bútor, hanem az otthon és a kényelem ígérete.