Arriba sarokkanapé

339,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke szövetből készült, jobbos állású sarokkanapé, kényelmes, tetszőlegesen mozgatható párnákkal. Ágyneműtartóval, és ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Mivel outlet bútorüzlet vagyunk, minden bútorból típusonként egy-két darab érkezik egyszerre.

Leírás

Arriba sarokkanapé,

Szeretne otthonába egy strapabíró, többfunkciós bútort? Az Arriba sarokkanapé egy valóban univerzális darab. Minőségi német bútor, népszerű színkombinációban.

Erős zsákszövetből készült az ülőrésze és a párnák, mely valóban sok éves használatot szavatol. Biztos lehet abban nagyon fogja kedvelni ezt a sarokkanapét, ami kényelmes is persze. Méretei is praktikusak, ide nyugodtan bevackolhatja magát a kis család, igazán nagy kényelembe lesz részük. A szürke erős zsákszövet, és a fekete karfa rész kiváló harmóniában van egymással. Ezt a színkombinációt sokan választják otthonukba, egyrészt nem túl kényes szín, másrészt jól kombinálható esetleg más bútorokkal. Outlet áruház vagyunk, így mindenből néhány darab érkezik egyszerre!

Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor, ez pár mozdulat után már készen is van. Nagy hasznát tudjuk venni ennek a  funkciónak, ha vendégek jönnek. Az akciós ár a készlet erejéig érvényes! Érdeklődjön kollégáinknál a megadott elérhetőségen! Elér bennünket hétköznap és természetesen hétvégén is!

mérete: 233 cm x 165 cm