Belivine bőr U-alakú kanapé

564,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Belivine bőr U-alakú kanapé, látványos modern megjelenésű, extra minőségű termék. – U-alakú kanapé. Fekete színben elérhető ez a minőségi u alakú kanapé. Egy ilyen elegáns bőr u alakú kanapé igazán új színt visz a nappalijába. Nyitva vagyunk a hét minden napján!

Elfogyott

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Belivine bőr U-alakú kanapé, látványos modern megjelenésű, extra minőségű termék. Igényes varrásával különleges látványt nyújt, nappalaija fénypontja lehet, mely minden stílushoz remekül illik, egyrészt az anyagának köszönhetően, másrészt pedig színének köszönhetően, mely fekete. A bőr bútorokat sokszor irodákba, stúdiókba is előszeretettel választják a vásárlók!

Magas háttámlás kialakítású, stabil szerkezetre épített. Mindemellett pedig vendégágyként is alkalmas ágyazható funkcióval rendelkezik, tekintse meg bemutatótermünkben, ne szalassza el!

Egy ilyen minőségi bőr garnitúrát nagyon sokáig tud az egész család használni! Amennyiben szeretné ki is tudjuk szállítani a megvásárolt bútort! Az üzletben a kollégákkal meg tudja beszélni a kiszállítás részleteit.   Általánosságban a legtöbb esetben  2-8 nap között szokott lenni a szállítási idő!

Honlapunkon keresztül tud tájékozódni az akciós termékekről is! Fontos megjegyezni, hogy outlet áruházként, a készletünk gyorsan változik! Ha megvásárolna egy bútort, érdemes a kollégáinktól érdeklődni a pontos készletet illetően!

Nálunk a minőség, elérhető árral párosul! Válasszon egy minőségi darabot már ma!

Belivine bőr U-alakú kanapé