Carola u alakú ülőgarnitúra

384,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Kiváló u alakú ülőgarnitúra minőségi szövetből, szürkés ülőrésszel. Nagy pozitívum a bútorban, hogy ágyazható funkcióval is bír. Párnái rendkívül kényelmesek. Hétvégén is elérhetőek vagyunk, várjuk a kedves vásárlókat!

Leírás

Carola u alakú ülőgarnitúra,

Üzletünkben rengeteg u alakú ülőgarnitúra kapható remek áron, amíg a készlet tart. Szürke és kék szövettel kapható a Carola u alakú ülőgarnitúra, mely az egész család számára egy remek bútor. Divatos színei, nagyon hangulatossá teszik otthonát.

Ha esténként szeretne kikapcsolódni, pihenni szeretteivel, a Carola u alakú ülőgarnitúrán ez maximálisan lehetséges. Nagy pozitívum, hogy ágyazható a bútor, ez megkönnyíti jelentősen a vendégek, barátok elszállásolását. Rendelkezik ágyneműtartóval is, ez pedig nagyon praktikus tárolási lehetőség.

Fontos információ, hogy outlet bútorüzletként működünk. ez annyit jelent, hogy a választék hatalmas, két szinten kb 200 db azonnal elvihető bútort talál nálunk. Viszont mindenből 1-2 db van készleten. Ha kérdése lenne, várjuk megkeresését a megadott elérhetőségeken!

Hívjon bennünket telefonon, ha megtetszett a bútor vagy kérdése merülne fel! Érdeklődjön a készlettel kapcsolatban a kollégáinknál! A házhoz szállítás nálunk megoldható!

Üzletünk nyitva van hétköznap és hétvégén is!

mérete: 310 cm x 170 cm x 155 cm