Bern bőr L alakú kanapé

619,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Bern bőr sarok-kanapé  Az igényes kidolgozású és prémium minőségű sarokgarnitúra tökéletes választás a klasszikus stílus kedvelőinek. Páratlan kényelmet biztosít hullámrugós és habkazettás szerkezetével. Vendégek érkezésekor ágyazzon le rájuk pillanatok alatt. Választható Longlife bőr vagy SOFTCLEAN szövet kárpitozással, az otthona stílusának megfelelően.

Leírás

Bern bőr L alakú kanapé (Andante Trend - Polsteria):

A Bern sarokgarnitúra a klasszikus elegancia és a modern kényelem találkozását testesíti meg. Egy prémium kategóriás bútordarab, amely a legkiválóbb minőségű alapanyagokat és kivitelezést ötvözi a hétköznapok kényelméért. Családi összejöveteleknél, baráti találkozóknál vagy akár egy pihentető estén a kanapé a nappali központi pontja lesz.

Hullámrugós tartószerelése, a bonell habkazettással és PUR habbal kombinált szerkezete garantálja a páratlan kényelmet, amit a Bern sarokgarnitúra nyújt. Az ágyazható funkció pedig gondoskodik arról, hogy vendégei is éppoly kényelmesen érezhessék magukat, mint Ön.

De a Bern bőr L alakú kanapé nem csak kényelmes, hanem rendkívül praktikus is. Tárolóhellyel, különböző méretekben és kiegészítő elemekkel rendelhető, hogy minden otthonba tökéletesen illeszkedjen. A Longlife bőr kárpitok és a számos szövetkárpit választék biztosítja, hogy a sarokgarnitúra a nappalija egyedi stílusához is tökéletesen passzoljon.

Műszaki adatok:

  • Méret: 290 x 240 cm
  • Ágyfunkció: Igen
  • Tárolóhely: Opcionális
  • Kárpitozás: Longlife bőr, SOFTCLEAN szövetek
  • Láb: Választható színek: natúr bükk, éger, cseresznye, dió, fekete, P-43

A Bern sarokgarnitúra: ahol a minőség találkozik az otthon kényelmével.