Clancy

439,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Clancy sarokgarnitúra a Kanizsa Trend by Andante kínálatában egyedülálló eleganciával és funkcionalitással büszkélkedhet.

Ágyazható kivitelével és beépített ágyneműtartójával a praktikum és a stílus tökéletes harmóniáját képviseli. Magas minőségű habok és nosag acél hullámrugó gondoskodik a kényelemről, míg a kárpitok közül számos választási lehetőség áll rendelkezésre.

Mérete 275×175 cm, kezdőár szövet kárpittal 439.900 Ft. A Clancy ülőgarnitúra az otthonok igényes választása!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Clancy sarokgarnitúra: Ahol a kifinomultság találkozik a funkcionalitással

Az otthon nem csak egy hely, ahol élünk, de egy menedék, ahol kikapcsolódunk és feltöltődünk. Mindannyian arra vágyunk, hogy az otthonunk valóban kényelmes és meghitt legyen. Ezt a koncepciót vette alapul a Kanizsa Trend by Andante, amikor a Clancy sarokgarnitúrát létrehozta.

Ebben a mesteri tervezésű darabban az elegáns külsej mögött egy új szintű kényelem húzódik meg. A Clancy ülőfelülete, amelyet magas minőségű habok és nosag acél hullámrugó erősít, olyan kényelmet biztosít, ami nem hasonlítható más garnitúrákhoz. Emellett a racsnis szerkezetű fejtámlák egyedi testalkatunkhoz igazodnak, így garantált a pihenés.

De a Clancy sokkal többet kínál a puszta kényelemnél. Az ágyazható funkció lehetővé teszi, hogy az ülőgarnitúra gyorsan és egyszerűen ággyá alakuljon. Ez a funkcionalitás kiváló megoldás vendégek fogadására, vagy egy laza, családi filmezési estére. Az ágyneműtartó rejtett tárolója pedig további praktikus pluszt ad az amúgy is lenyűgöző bútorhoz.

Stílus tekintetében a Clancy az egyéni ízlésnek is teret ad. A sokféle kárpitozás, beleértve a könnyen tisztítható SOFTCLEAN anyagot, vagy akár a prémium minőségű marhabőrt, egyedi hangulatot teremt.

Részletek:

  • Típus: Sarokgarnitúra
  • Funkció: Ágyazható + ágyneműtartós
  • Méret: 275x175 cm
  • Kárpit: Textílbőr + Szövet
  • Készlet: Megrendelhető

Ársáv:

  • Clancy I. (275x175 cm) szövetben: 439.900 Ft-tól
  • Clancy I. (275x175 cm) bőrben: 674.900 Ft-tól
  • Clancy II. (270x220 cm) szövetben: 509.900 Ft-tól
  • Clancy II. (270x220 cm) bőrben: 769.900 Ft-tól

A Clancy sarokgarnitúra a tökéletes választás mindazok számára, akik nem akarják kompromisszumok árán cserélni fel a kényelmet a stílussal. Ezzel a bútordarabbal az otthonosság és a luxus minden napja szépségessé válik.