Conti kanapé

314,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Elegáns stílusú kanapé garnitúra. A garnitúra tartalmaz egy hármas kanapét, egy kettes kanapét, és egy kényelmes fotelt is! Élénk, vidám színe, és elegáns stílusa remekül illeszkedhet otthonába! Várjuk érdeklődését a hét minden napján! A kiszállítást megtudjuk oldani az egész ország területén!

Kategória: Címke:

Leírás

Conti kanapé, mérete: hármas kanapé: 190 cm x 85 cm, kettes kanapé 150 cm x 85 cm

Hagyományos, és egyedi bútorok széles választéka kapható nálunk. Outlet áruházunkban a minőség elérhető árral párosul. Érdemes hozzánk személyesen eljönni mert nagyon nagy a választék nálunk! A Conti kanapé is egy nagyon jó választás nálunk, hiszen minőségi anyagból készült. Egyedi színvilága nagyon feldobja majd nappaliját ebben biztos lehet.

A Conti kanapé garnitúrában benne van egy hármas kanapé, egy kettes kanapé és egy kényelmes fotel is. Egy ilyen komplett garnitúra igazán elegáns képet ad a nappalijának, ahol kényelmesen elférhet a család minden tagja. A karfák jó minőségű textilbőrből készültek. A szövet pedig sűrű szövésű szövetből lett kialakítva. Szivacsos ülőrésze, és háttámlája nagyon nagyfokú kényelmet ad. Bordó, csíkos kárpitja igazán elegánssá teszi a nappaliját! Nagyfokú eleganciája miatt még irodákba is kifejezetten jó választás ez az élénk színű garnitúra.

Ahogy az oldalunkon is látszik minden stílusban, és sokféle színben is kaphatóak nálunk bútorok. Áruházunk outlet jellege miatt fontos információ, hogy minden bútorunkból általában pár darab érkezik. Vannak olyan bútorok amik ismétlődnek, és általában havi-kéthavi periódussal ismétlődnek. De vannak olyan darabok is amik jóval ritkábban. Ha a készlettel kapcsolatban kérdése merülne fel, érdeklődjön kollégáinknál telefonon, vagy személyesen az üzletben! Előfordulnak szinte mindig akciós bútorok is nálunk, ezeket a darabokat kiemelten jó ár-érték aránnyal tudjuk adni, így hamar gazdára találnak ezek a darabok.

Ha interneten kiválasztja egyik bútorunkat, vagy éppen ezt a Conti kanapé garnitúrát, akkor mindenképpen javasoljuk, hogy személyesen próbálja ki a bútort! A kényelem ugyanis egy egyéni dolog, mindenki mást tart ideálisan kényelmesnek. Elér minket a hét minden napján hétfőtől-vasárnapig! Ha szeretné, hogy kivigyük nálunk vásárolt bútorát a megadott címre, azt egész Magyarország területén tudjuk biztosítani. Tapasztalt kiszállítást végző kollégáink segítenek rövid határidővel eljuttatni bútorát otthonába.

Ne feledje mivel minden bútorból néhányat kapunk, ezért érdemes minél előbb érdeklődni kollégáinknál a készlet miatt! Hétvégén is nyitva vagyunk, így bármikor ki tudja próbálni készleten lévő bútorát!