Farus kanapé

384,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Farus kanapé modern és látványos, divatos színvilággal. Erős szövetből készült az ülőfelülete. Balos állásban lehet kapni, ahogy a képeken is látható. Ágyazható résszel is rendelkezik a bútor. Várjuk érdeklődését mindennap! Outlet üzletünkben kb 200 azonnal elvihető bútort talál!

Elfogyott

Leírás

Farus kanapé modern és látványos, divatos színvilággal. Kényelmes kanapé, félkemény felülettel, alacsony háttámlával. Színkombinációja fekete textilbőr a lábazati részén, szürke sűrű szövésű zsákszövet az ülőfelületen. Elrendezésében sok hasonló termék található kínálatunkban, mégis apróbb különbségek számottevők lehetnek, egyes igények érdekében. Szinte természetes, hogy ez a termék is rendelkezik ágyazható funkcióval, egy két éjszakás vendég alvásra tökéletes.

Farus kanapé

Ha szereted követni a divatot, akkor a Farus kanapé ideális választás számodra, modern és látványos, divatos színvilággal rendelkezik és sokféle stílusú lakáshoz is passzol.

Kényelmes kanapé ez, mivel félkemény felülettel, alacsony háttámlával rendelkezik. Színkombinációja fekete textilbőr a lábazati részén, szürke sűrű szövésű zsákszövet az ülőfelületen. Szerencsére így nem kell aggódj amiatt, hogy mi lesz ha ráborul egy pohár vörösbor. Tisztítása könnyű, és nem igényel sok időt, hiszen az anyag, amiből készült minőségi. Elrendezésében sok hasonló termék található kínálatunkban online áruházunkban, mégis kisebb különbségek számottevők lehetnek, egyes igények érdekében.

A Farus kanapé is rendelkezik ágyazható funkcióval.

Nem kell aggódni, hogy mi lesz azokkal a vendégekkel akiknek szállást kéne biztosítani, hiszen ezen jól el lehet aludni. Az ébredés is kellemes lesz. Nem foglal sok helyet így megéri a kisebb lakásokba is beszerezi az ágyazható funkcióval ellátott kanapék a legjobbak, ha kisebb lakással rendelkezel.

Helyet lehet ezzel a Farus kanapéval spórolni és ugyanakkor igazi ékköve lesz a lakásodnak. Leginkább a világosabb színnel rendelkező falakkal mutat jól remekül illik a piros, kék, zöld, narancssárga és fehér színű falakhoz. A gyerekes családok számára megfelelő lehet, hiszen nem kell külön ágyat beszerezni elég ezt kihúzni és kész is van az ágy már lehet is aludni.

Nem igényel különösebb erőfeszítés az ággyá történő átalakítása, akárki át tudja alakítani. Most még kedvezőbb áron tudod megvenni.

Sok éves múlttal rendelkezünk online értékesítés terén, a legjobb áron kínáljuk ezt a kanapét is, természetesen szakszerű válaszokkal is tudunk szolgálni kérdéseidre. Nálunk szakemberek kárpitos és asztalos iskolai végzettséggel rendelkezők dolgoznak, e témában jártas kollégánk. Minden webáruházunkban található kanapéról készítettünk néhány képet is, hogy te pontosan tudd mit vásárolsz, és hogy összhangban lenne-e az adott kanapé a lakás stílusával.

Akciós outlet áruházunk elérhetősége