Corina sarokgarnitúra

494,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Corina ágyazható sarokgarnitúra a Kanizsa Trend kínálatában kiváló minőségű anyagokból készül, kombinálva a modern dizájnt a kényelemmel. Ágyfunkciójával és ágyneműtartójával nem csak praktikus, hanem rendkívül stílusos is, különösen a fokozatosan állítható fejtámlák és karfák révén. Választható szövet és valódi bőr kárpitozással, a garnitúra minden otthonban helyet talál.

Leírás

Egyedi formatervezés a Corina sarokgarnitúrával

Az otthonok bútorválasztása egyfajta kifejezőeszköz. A bútoraink tükrözik stílusunkat, életmódunkat és ízlésünket. A Kanizsa Trend egy olyan sarokgarnitúrával rukkolt elő a Corina modellel, amely mindezt magában foglalja.

A Corina, ágyazható és relax fejtámlás funkcióival, nem csak egy bútordarab, hanem egy élmény. A design kényelmes és egyben modern, amelyet a magas minőségű anyaghasználat tesz még vonzóbbá. A fiatalos és friss megjelenés mellett az ágyfunkció extra kényelmet biztosít, legyen szó spontán filmnézésről vagy váratlan vendégekről.

A fokozatosan állítható fejtámlák és karfák a nap bármely szakaszában lehetővé teszik a kényelmes pihenést. Az anyagok választékának köszönhetően – a könnyen tisztítható szövettől kezdve a luxus bőrig – mindenki megtalálja az otthonához illő darabot.

Az ágyazhatóságot és a fejtámlát alapfelszerelésként kínáljuk, melyekkel a kényelem garantált. Az ágyneműtartós funkció pedig további tárolási lehetőséget biztosít, hogy otthona mindig rendezett és kényelmes legyen.

Legyen az otthona olyan hely, ahol minden tökéletesen működik együtt a komfort, a funkció és az esztétika terén. Válassza a Corina sarokgarnitúrát, és élvezze a magas minőségű kivitelezést és a funkcionális kényelmet, amelyet ez a bútordarab kínál.

Jellemző Információ
Típus Sarokgarnitúra
Irány Jobbos (vagy balos)
Funkció Ágyazható + ágyneműtartós
Méret 300x260 cm
Huzat Textílbőr + Szövet kombináció
Raktáron Rendelhető
Ár (szövet) 494,900 Ft-tól
Ár (bőr) 794,900 Ft-tól

A Corina garnitúra az otthonokba hozza a minőségi kivitelezés és a kényelem harmonikus ötvözetét.