Forby kanapé

314,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Forby kanapé sarok íves ülőfelület kialakítással, mely a legújabb irányelvet követi. Látványos és modern megjelenést képviselve. Erősebb szürke és fehér színkombinációban. Kényelmes ülőfelülettel rendelkezik a bútor, melybe minőségi szivacs került.

Elfogyott

Leírás

Forby kanapé sarok íves ülőfelület kialakítással, mely a legújabb irányelvet követi.

Látványos és modern megjelenést képviselve. Erősebb szürke és fehér színkombinációban. Akár vendégek fogadására is tökéleteses szolgál az ágyazható funkció miatt. Alacsony háttámlás kialakítású, az üléstávolság párnái által szabályozhatóak, így mindenki kényelmét szolgálja kellemes és kényelmes felületen. Anyaghasználata: zsákszövet, textilbőr.

Óriási választékkal és nagy akciókkal várunk mindenkit szeretettel outlet bútoráruházunkban Pomázon. Sokféle formájú és színű bútor közül biztosan találhat olyat amelyik igazán jól passzol majd otthonába. Nálunk minden korosztály megtalálhatja kedvenc stílusát!

Mivel outlet bútorbolt vagyunk ezért a legtöbb bútorból egy-két darab van nálunk készleten. Így mindig érdemes telefonon is érdeklődni a pontos készletet illetően a kollégáinknál. Ha szeretne házhoz szállítást kérni, azt az egész országban tudjuk vállalni, a legtöbb esetben 5-10 napos határidővel!

Ha kérdése merülne fel, elér bennünket a megadott elérhetőségeken!

Célunk, hogy tartós minőséget kapjon minden vásárlónk elérhető áron.

Most kiemelt akcióban lehet az Öné kérjük, a készletről minden esetben érdeklődjön értékesítő kollégánknál: 30/8622658