MM 316 sarok

334,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

MM 316 sarok íves ülőfelület kialakítással, mely a legújabb irányelvet követi. Látványos és modern megjelenést képviselve. Szürke és fehér színkombinációban. Akár vendégek, vagy családtagok használják a bútort biztosan mindenki elégedett lesz ezzel a minőségi darabbal.

Elfogyott

Leírás

MM 316 sarok íves ülőfelület kialakítással, mely a legújabb irányelvet követi. Látványos és modern megjelenést képviselve. Szürke és fehér színkombinációban. Akár vendégek fogadására is alkalmas, hiszen ágyazható funkcióval bír. Alacsony háttámlás kialakítású, az üléstávolság párnái által szabályozhatóak, így mindenki kényelmét szolgálja kellemes és kényelmes felületen. Anyaghasználata: zsákszövet, textilbőr.

Amennyiben jó minőségű, ülőgarnitúrát keres tartós használatra, akkor keresve sem találhatnánk jobbat az MM 316 sarok ülőgarnitúránál. Mivel kiváló minőségű szövetből készült, már ha rápillantunk, megakad rajta a szemünk, és eljátszunk a gondolattal mi lenne ha egy ilyen szép és modern bútorunk lenne a nappalinkban?

Nos van egy jó hírünk, nálunk ez elérhető áron kapható, viszont mivel pár darab érkezik ezekből a bútorokból, így az akciós árat a készlet erejéig tudjuk tartani. Ha kérdése merülne fel a vásárlással kapcsolatban, hívja kollégáinkat telefonon! A kiszállításban természetesen tudunk segíteni az egész ország területén!

Kollégáink várják megkeresését, hívását a hét minden napján!

Mérete: 250×190 cm