Holiday U alakú ülőgarnitúra

519,990 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Az U alakú Holiday ülőgarnitúra minden modern nappali dísze lehet. 330cm x 210cm x 160cm-es méretével a család minden tagja kényelmesen elfér rajta. Ágyfunkciójával és a lábtartójában található tárolóval extra funkciót is kínál. 6 racsnis fejtámlája és kiváló minőségű szövetkárpitja garantálja a tartósságot és a komfortot. Azonnal elérhető többféle színben és mindkét irányban kapható kivitelben. Nappalija ékköve lehet!

330cm x 210cm x 160cm

Leírás

Holiday U alakú ülőgarnitúra: Az otthoni kényelem új definíciója

Az igényes és modern belső tereknek megfelelő kialakítással a Holiday U alakú ülőgarnitúra kiváló választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a funkcionalitás, a kényelem és az esztétikum között.

Az ülőgarnitúra jellemzői közül kiemelkedik az egyedülálló "U" forma, ami különösen jól illeszkedik nagyobb nappalikba, lehetővé téve, hogy az egész család kényelmesen elférjen rajta, még vendégek érkezésekor is. Mérete, mely 330 cm x 210 cm x 160 cm, ideális a kényelmes pihenéshez és a családi és baráti összejövetelekhez egyaránt.

Praktikus funkcióival, például a középső elem ágyfunkciójával és a lábtartó belső tárolóterével a Holiday ülőgarnitúra kiválóan kihasználja a rendelkezésre álló teret. Az élményt tovább fokozza a rugós ülőfelület és a magas háttámla, amelyek nap mint nap garantálják a felhasználó kényelmét. Az állítható fejtámlák lehetővé teszik a személyre szabott beállítást, amely mindenkinek segít megtalálni a legkellemesebb pozíciót.

A kiváló minőségű, kopásálló szövet kárpit nemcsak kellemes tapintású, hanem garantálja az ülőgarnitúra tartósságát és esztétikus megjelenését is az évek során.

Egyéb fontos információk:

  • Elérhetőség: Az ülőgarnitúra többféle színben azonnal elérhető raktárról.
  • Kivitelek: A termék mind jobbos, mind balos kivitelben megvásárolható, így könnyen illeszkedik bármilyen térbe.
  • Huzat: A szövet bevonat nem csak esztétikus, de praktikus és tartós is, így könnyen tisztítható és karbantartható.

Befektetés a kényelembe és a minőségbe: a Holiday U alakú ülőgarnitúra nemcsak szépít, hanem funkcionalitással is gazdagítja otthonát. Ha arra törekszik, hogy nappalija mindig a tökéletes hely legyen a kikapcsolódáshoz, a Holiday ülőgarnitúra kiváló választás!