Jakarta sarok ülőgarnitúra szövet

Jakarta sarok ülőgarnitúra
Jakarta sarok ülőgarnitúraJakarta sarok ülőgarnitúraJakarta sarok ülőgarnitúraJakarta sarok ülőgarnitúra

299,900 Ft

Erős szövetből készült sarok ülőgarnitúra, króm lábakkal, magasított fejtámlákkal. Ha szükségünk lenne ágyfunkcióra, ez gyorsan kivitelezhető ennél a bútornál. Csak ki kell húzni az ágyrész és egy mozdulat után elő is állt a vendégágy. Outlet áruházként általában gyorsan változik a készletünk, szeretettel várjuk Önt is!

Leírás

Jakarta sarok ülőgarnitúra, mérete: 265 cm x 170 cm

Ha sarok ülőgarnitúrát keres, nagyon jó helyen jár. A Jakarta sarok ülőgarnitúra minőségi szövetanyagból készült, a mindennapi használatra. Ágyazható funkcióval is bír a bútor, mely különösen jól jön például, ha el kell szállásolni valakit! A szürke ülőrész nagyon jól harmonizál a fekete textilbőrrel. Ha bejön üzletünkbe ki is tudja próbálni a bútort. Króm lábai elegáns külsőt adnak a bútornak. Hétfőtől-vasárnapig várjuk hívását!

Ülőgarnitúráink német import bútorok, így kiváló minőséget képviselnek. Pomázi üzletünkben két szinten kb 180-200 db ülőbútor van készleten! Ezek a bútorok azonnal elvihetőek tőlünk!

Javasoljuk a személyes kipróbálást, mert így saját maga döntheti el, melyik a legkényelmesebb bútor az Ön számára!

A kiszállítást örömmel vállaljuk az egész ország területén, amennyiben szükséges. A szállítási idő jellemzően 2-8 nap között szokott lenni! Ha bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, várjuk érdeklődését a megadott elérhetőségeken!

Vásároljon már ma egy minőségi, prémium bútort otthonába, amit családjával hosszú távon használhat!

ügyfélszolgálat