Jakarta sarok ülőgarnitúra szövet

384,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Erős szövetből készült sarok ülőgarnitúra, króm lábakkal, magasított fejtámlákkal. Ha szükségünk lenne ágyfunkcióra, ez gyorsan kivitelezhető ennél a bútornál. Csak ki kell húzni az ágyrész és egy mozdulat után elő is állt a vendégágy. Outlet áruházként általában gyorsan változik a készletünk, szeretettel várjuk Önt is!

Leírás

Jakarta sarok ülőgarnitúra, mérete: 265 cm x 170 cm

Ha sarok ülőgarnitúrát keres, nagyon jó helyen jár. A Jakarta sarok ülőgarnitúra minőségi szövetanyagból készült, a mindennapi használatra. Ágyazható funkcióval is bír a bútor, mely különösen jól jön például, ha el kell szállásolni valakit! A szürke ülőrész nagyon jól harmonizál a fekete textilbőrrel. Ha bejön üzletünkbe ki is tudja próbálni a bútort. Króm lábai elegáns külsőt adnak a bútornak. Hétfőtől-vasárnapig várjuk hívását!

Ülőgarnitúráink német import bútorok, így kiváló minőséget képviselnek. Pomázi üzletünkben két szinten kb 180-200 db ülőbútor van készleten! Ezek a bútorok azonnal elvihetőek tőlünk!

Javasoljuk a személyes kipróbálást, mert így saját maga döntheti el, melyik a legkényelmesebb bútor az Ön számára!

A kiszállítást örömmel vállaljuk az egész ország területén, amennyiben szükséges. A szállítási idő jellemzően 2-8 nap között szokott lenni! Ha bármivel kapcsolatban kérdése merülne fel, várjuk érdeklődését a megadott elérhetőségeken!

Vásároljon már ma egy minőségi, prémium bútort otthonába, amit családjával hosszú távon használhat!

ügyfélszolgálat