Verona bőr L alakú kanapé

569,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Verona bőr sarokgarnitúra az otthonosság és stílus tökéletes kombinációját kínálja. Ezen az elegáns és kényelmes bútordarabon a család közös pillanatai válnak felejthetetlenné. Legyen szó filmnézésről, pihenésről vagy vendégek fogadásáról, a Verona sarokgarnitúra mindig tökéletes választás.

Leírás

A Verona bőr L alakú kanapé az Andante kollekcióból

A Verona bőr sarokgarnitúra nem csupán egy bútordarab, hanem egy stílusos élmény. Egy olyan hely, ahol a család összegyűlhet, és megoszthatja a mindennapok történéseit. Gondoljunk csak bele: meghitt pillanatok a tévé előtt, a gyerekek játéka a kanapén, vagy éppen a családi filmnézés. Ez a sarokgarnitúra maga a meghittség és a kényelem szinonimája.

Modern és elegáns vonalvezetésével az otthon minden pontján kiemelkedik. A hullámrugós és bonell habkazettás ülésszerkezete minden egyes ülésnél azt az érzést kelti, mintha egy luxusszálloda legpuhább kanapéján pihennénk.

Szeretné, ha vendégei is átélnék ezt a kényelmet? A Verona bőr L alakú kanapé ágyfunkciója lehetővé teszi, hogy vendégei is ugyanebben a luxusban aludjanak.

A kárpitozás kiválasztása során is számtalan lehetőség áll rendelkezésre. A könnyen tisztítható Softclean technológiával készült szövetekkel nem csak a stílust, de a praktikumot is választja. Amennyiben a valódi bőrt részesíti előnyben, akkor kiváló minőségű marhabőr kárpitok állnak rendelkezésére.

Műszaki információk:

  • Funkció: Ágyazható ülőgarnitúra
  • Méret: 290 x 240 cm
  • Huzat: Választható bőrben vagy szövetben

Képzelje el a családját ezen a kanapén, a Verona bőr L alakú kanapé, amint együtt nevetnek, beszélgetnek és közelebb kerülnek egymáshoz. Most elképzelheti, hogy mindezt megvalósíthatja saját otthonában. A Verona sarokgarnitúra – ahol az élet legkedvesebb pillanatai jönnek létre.