Karina

264,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Barna színű ágyazható és ágyneműtartós sarok kanapé. Az ár és az akció csak a készlet erejéig érvényes. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket.

Leírás

KARINA kanapé, ki mást imádhatna a kamera?

Coco Chanel kedvence? Jean-Luc Godard múzsája? Karina kanapé, még szép, hogy ő az. Anna Karina, azaz a legendás dán-francia modell-színésznő, a világhírű Godard egykori felesége egy valódi popikon. Nevének hallatán igéző szemei, vibráló mosolya ötlik a szemünk elé, a leghírhedtebb ’60-as, ’70-es évekbeli, nyugat-európai reklámok főhősnője, akinek arcát a magyarok sem feledhetik.

A Karina kanapé éppen ez, a feledhetetlensége miatt érdemli ki ezt a nevet. Olyan igéző, akár csak Chanel egykori modellje, s olyan egyedi, mint egy klasszikus filmrendező múzsája. Ez a kanapécsoda nemcsak formavilágában, hanem kivitelezésében és minden egyedi részletében Anna Karina báját, kifinomult, mégis egyedi eleganciáját idézi. Ráadásul ez a bútor a Chanel-modell hajzuhatagának barnaságába öltözött, méghozzá a különleges és minőségi MERLOSE szövetből. Ami egyfajta koronaékszerekhez járó palástként lengi körbe a KARINA-t.

Ez a balosállású sarokülő olyan ékessége lesz a Te otthonodnak, mint ahogyan Godard varázslatos filmjeinek sztárjaként a vörös szőnyeg királynője lehetett Anna Karina. Ráadásul – szemben névadójával – ez a bútor egy igazán hűséges darab: veled lesz jóban és rosszban, de leginkább a sok-sok családi, baráti kalandozásban. A Karina kanapé ugyanis ágyazható és ágyneműtartós, igazi bútorkülönlegesség, amely valódi központjává válik majd otthonodnak.

Képzeld csak el, hány csodálatos családi fényképen társul majd hozzátok a Karina kanapé, miféle tökéletes,örök kiegészítőjeként annak a fészeknek, amelyre mindig is vágytatok!

Hunyd le a szemed,  s lásd magad előtt azt a kortalan klasszikus színésznőt. Aki nemes egyszerűségében, s természetes szépségében vált a kamera célpontjává, s a filmvilág, továbbá a divatipar imádatának tárgyává! Lépj át Te is a korlátokon, vidd haza a KARINA-t, seperd be az elismerő, talán kicsit irigykedő pillantásokat. ...Majd pedig élvezd ki bútorod minden kényelmét.

A Karina kanapé ugyanakkor csak korlátozott ideig, a készlet erejéig kapható ilyen áron. Ezt az anyagot, minőséget és kivitelezést most érdemes megszerezni, kiemelt akciónk keretein belül ugyanis most a Te otthonod fényét is egy valódi divatikon emelheti. Fontold tehát meg, s lépj velünk kapcsolatba: várjuk a hívásod, de személyesen is ellátogathatsz hozzánk! Bemutatótermünkben a saját szemeddel is meggyőződhetsz arról, amit tény: KARINA csak egy van.

Méret: 270x220