Lava sarokgarnitúra

494,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Minőségi bőrből készült sarokgarnitúra, kényelmes relax fejtámlákkal. Ahogy a képen is látható dönthető a háttámla és felemelkedik a lábrész. Kollégáinknál érdemes érdeklődni a pontos készlet miatt, mert outlet áruház vagyunk, és gyorsan változik a készletünk!

Leírás

Lava sarokgarnitúra,

Minőségi sarokgarnitúra, relax funkcióval! A Lava sarokgarnitúra egy igazán szép és letisztult formavilággal bíró bútor.

Eredete szerint, német bútor, mely nagyon kényelmes habszivacsos ülőrésszel rendelkezik. Állítható relax fejtámláival, nagyon kényelmesen tud pihenni ezen a sarokkanapén. Króm lábai nagyon elegánssá teszik a bútort, egyúttal jól harmonizálnak a bőrrel. Az extra relax funkciója abban áll, hogy ahogy a fotókon is látható felemelhető a lábrész, és dönthető a háttámla.

Képzelje el milyen kényelmes lehet, így végignézni egy filmet vagy egy jó tv-műsort, hiszen így maximális kényelemben lehet részünk! Mivel néhány darab érkezik mindegyik bútorunkból, ezért érdemes kollégáinknál érdeklődni az aktuálisan elérhető készletről! Üzletünkben ki is lehet próbálni az összes készleten lévő bútort! Ha kérdése lenne, keresse kollégáinkat!

így nem mindennapi kényelemben lehet része. Hívjon bennünket, ha megtetszett a Lava sarokgarnitúra!

Elérhetőek vagyunk hétfőtől-vasárnapig, a hét minden napján! Érdeklődjön a készletről kollégáinknál! Az akciós ár a készlet erejéig érvényes!

mérete: 268 cm x 200 cm