Santa Fe relax kanapé

369,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

A Santa Fe kanapé a Kanizsa Trend kollekciójából azoknak kínál kivételes kényelmet, akik nem akarnak kompromisszumot kötni. Bonellrugós vagy boxspring rugós változatban, állítható fejtámlákkal és háttámlákkal rendelkezik. Többféle szín- és anyagválasztékban, fa vagy krómozott fémlábakkal kapható. Mérete: 245×132 cm, kezdőár szövet kárpittal: 369,900 Ft. Egy igazán elegáns és funkcionális választás minden otthonba.

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Santa Fe kanapé: A kényelem és a stílus új dimenziója

A kiváló minőségű otthoni bútorok nemcsak esztétikai örömöt nyújtanak, hanem a kényelem érzetét is fokozzák. A Santa Fe kanapé, a Kanizsa Trend márkájából, éppen ezt a két alapelvet követi. Az egyszerre modern és időtlen dizájn mellett a kanapé kiemelkedik az állítható fejtámlákkal és háttámlákkal, amelyeket beépítettek a kivitelezésébe.

A bonellrugós habosítású szerkezet – ami a boxspring rugós változat mellett is választható – a kényelem legmagasabb szintjét biztosítja. A háttámlájának speciális kialakítása pedig tovább fokozza ezt az élményt, mivel a PUR hab és a rugalmas hevederek a tökéletes támogatást nyújtják mindenki számára.

Nemcsak a funkciók terén mutatkozik meg a kanapé sokoldalúsága, hanem a személyre szabhatóságában is. A kanapé széles szín- és anyagválasztékkal rendelhető, melyben a kopásálló SOFTCLEAN bevonat vagy az exkluzív Longlife bőr kárpitok is helyet kaptak.

Egy bútor lábazata sokat elárul annak karakteréről.

A Santa Fe kanapé esetében több lábazat közül is választhat. A természetközeli stílust kedvelőknek ajánljuk a fa lábazatokat, míg a letisztult, modern vonalak kedvelői a krómozott fémlábak közül válogathatnak.

A Santa Fe, bútor:

  • Típus: Fix kanapé
  • Funkció: Fix ülőgarnitúra
  • Méret: 245x132 cm
  • Huzat: Választható szövet vagy bőr

Kezdő árak:

  • Santa Fe(245x132 cm) szövet kárpittal: 369,900 Ft

A Santa Fe kanapé azok számára lett tervezve, akik nem csak egy bútort keresnek otthonukba, hanem egy kivételes darabot, amely a kényelemmel és az eleganciával egyidejűleg emeli az otthoni környezet színvonalát.

Elérhetőségünk itt található