Mirova sarokkanapé

284,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke színű sarokkanapé, fekete textilbőrrel. Jobbos kivitelben kapható ez a kényelmes bútor, mely ágyazható, és ágyneműtartós résszel is rendelkezik. Szeretettel várjuk kérdéseit a bútorokról hétvégén is!

Leírás

Mirova sarokkanapé,

Erős zsákszövetből készült a Mirova sarokkanapé, mely rendkívül praktikus, mert rendelkezik ágyazható funkcióval is. A fekete rész, beleértve a párnák is textilbőrből készültek, melyek színben jól kiegészítik a szürke ülőrészt. Ágyazható funkcióval rendelkezik a Mirova sarokkanapé, így tulajdonképpen ágyként is használható ha erre van szükségünk. Egy ilyen univerzális bútor ideális választás minden korosztály számára. Ráadásul a készlet erejéig akciósan érhető el! Jöjjön el hozzánk, és próbálja ki!

A fotókon jobbos kialakítást látunk, ezt tudja nálunk megvásárolni. Bútoraink várakozás nélkül elvihetőek tőlünk, a kiszállításban országosan tudunk segíteni. Üzletünkben rengeteg sarokkanapé található kb 200 db közül tud válogatni. Kollégáink készséggel segítenek ha bármi kérdése merülne fel, akár telefonon, vagy személyesen az üzletben. Nálunk minden készleten lévő bútor kipróbálható, és azonnal el is vihető. Ha szeretné természetesen mi is ki tudjuk szállítani a megvásárolt bútort az egész ország területén.

Várjuk hívását hétfőtől-vasárnapig! Érdeklődjön telefonon a készletet illetően!

mérete: 255 cm x 185 cm