Prato u alakú ülőgarnitúra

334,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Igényes szövetből készült ez a szép u alakú ülőgarnitúra. Kényelmes ülőrésszel és a hátunkat kiválóan megtámasztó háttámlával rendelkezik. Egy ilyen szép bútoron élmény a pihenés, jöjjön be üzletünkbe és próbálja ki! Ne maradjon le erről az akcióról!

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Prato u alakú ülőgarnitúra,

Minőségi, nagyon igényes szövetből készült a Prato u alakú ülőgarnitúra. Ezen biztosan kényelmesen tud majd pihenni az egész család mert, nagyon ideális a mérete.

A háttámlák és az ülőfelület kiváló habszivacsos megoldással készült, ezért sokáig lesz rendkívül kényelmes. Képzelje el milyen szuper, ha esténként közösen együtt tv-t néz a család a Prato u alakú ülőgarnitúrán. A szövet nagyon kellemes már tapintásra is. Meleg színe nagyon otthonossá fogja varázsolni a nappaliját! Outlet áruházunkban két szinten kb 180-200 db ülőbútort talál. Érdemes gyorsan lépni ha megtetszett egyik bútorunk, mert általában néhány darabot kapunk mindegyik darabból egyszerre. A bútorok kiszállításában tudnak segíteni a kollégáink, az egész ország területén.

Jöjjön el üzletünkbe, és próbálja ki személyesen ezt a remek bútort! Kollégáinktól érdeklődjön minden esetben a pontos készletről! Elér bennünket a hét minden napján, hétfőtől-vasárnapig!

Várjuk üzletünkben szeretettel a hét minden napján, akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes!

mérete: 230 cm x 320 cm x 180 cm

Ágyazható változata: 349,900 Ft