Raven kanapé

330,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Raven kanapé divatos szín- és formavilággal. Erős zsákszövetből készült a bútor, a fekete rész jó minőségű textilbőrből készült. Ágyneműtartós része van a bútornak, valamint ágyazható résszel is rendelkezik ez a divatos darab. Hétvégén is elérhetőek vagyunk, várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Raven kanapé divatos szín- és formavilággal.

Stílusa letisztult modern, főként a kartámasz szögletes kialakítással miatt. Szürke és fekete színkombinációban, mely az alsó részén a sötét, ülőfelülete pedig a világosabb szürke. Anyaghasználata is kombinált, szövet és textilbőr. Elrendezését tekintve sarokkanapé, jobbos kivitelben, ágyazható, ágyneműtartós illetve fekvő funkciós. Stabil és masszív szerkezetre épített, megbízható megoldás, keresse bemutatótermünkben.

Raven kanapé

Ennek a kanapénak a stílusa letisztult modern, ez leginkább a kartámasz szögletes kialakítása miatt. Nagyon jól fog mutatni a te lakásodban is, hiszen szürke és fekete színkombinációban kapható, mely az alsó részén a sötét, ülőfelülete pedig a világosabb szürke. Ez az a színkombináció, amely minden stílussal passzol a moderntől egészen a romantikusig.

Anyaghasználata is kombinált, szövet és textilbőr, így a tisztítása is jól megoldható. Ez egy sarokkanapé, jobbos kivitelben, ágyazható, ágyneműtartós illetve fekvő funkciós, tehát nem kell aggódni, hogy mi történik ha jön egy-két vendég akit szállásolni is kéne. Nem egy akármilyen alvóhelyet biztosítasz nekik, hanem egy igen kényelmes alvóhelyet, ezen a kanapén ketten is igen jól elférnek egymás mellett.

Stabil és masszív szerkezetre épített, megbízható megoldás hosszú távra, akár több tíz évig is semmi gond nélkül lehet használni, akár nap mint nap is lehet benne aludni. Kényelem szempontjából verhetetlen, ami lássuk be egy fő szempont, ha kanapévásárlásról van szó. Nincs is kellemesebb, mint behuppanni a kényelmes kanapénkba és hosszú, eseményekkel teli nap után.

Kialakításának köszönhetően jól lehet rajta ülni, nagyon el tudsz lazulni te magad is, ha emellett a szép darab mellett döntesz. Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik online értékesítés terén és csak minőségi darabokat kínál a legjobb áron. Ha valami kérdésed lenne ezzel a kanapéval vagy bármely más kanapénk egyikével kapcsolatosan, ne habozz feltenni azt, készséggel felelünk rájuk.

Gyakran hirdetünk akciókat akár 50 sőt 70 százalékos kedvezménnyel is megvásárolhatsz egyes kanapékat.

Megéri egy héten többször is felnézni webshopunkba hiszen folyamatosan bővül kínálatunk. Nem túlzás több száz ülőgarnitúra áll a vásárlók rendelkezésére melyek közül kedvére válogathatsz személyesen raktáráruházunkban, a kiválasztott kanapé azonnal elvihető nem kell várni.

Kanapé outlet áruházunk elérhetőségünk.