Alfréd kanapé

400,000 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Alfréd kanapé a magával ragadó megjelenés és páratlan kifinomultság jellemzi. Látványosan minimalista stílusa a modern nappali középpontját alkotja majd. Rendelkezik állítható háttámlákkal, amik nagyon kényelmesen tartják a hátunkat. Hétvégén is elérhetőek vagyunk!

Elfogyott

Leírás

Alfréd kanapé a magával ragadó megjelenés és páratlan kifinomultság jellemzi.

Látványosan minimalista stílusa a modern nappali középpontját alkotja majd. Minőségi anyaghasználata és minőségi varrás jellemzi. Kényelmi funkcióként az állítható háttámaszt emelnénk ki a kartámasz és a fekvő funkció mellett. Kellemes sötét színvilág jellemzi, a szürke egy mély tónusából. 

Egy ilyen minőségi műbőr kanapé teljesen új színben tünteti majd fel nappaliját! Ahogy a képeken is látható, jobbos állásban kapható ez a kiváló bútor! Relax fejtámlái segítségével teljesen személyre tudja szabni kényelmét! Az állítható fejtámlák több fokozatban fixálhatóak, így mindenki megtalálja majd azt a helyzetet, ahogy neki a legkényelmesebb. Egy hosszabb tv-műsor vagy mozizás után nem mindegy, hogy frissen kipattanunk a kanapéból, vagy alig tudunk kikecmeregni.

Amennyiben kiszállítást szeretne kérni, ezt a vásárlás alkalmával meg tudja beszélni a kollégáinkkal az üzletben!

Várjuk érdeklődését hétköznap, és hétvégén is!

Most kiemelt akcióban lehet az Öné kérjük, a készletről minden esetben érdeklődjön értékesítő kollégánknál: 06 30/8622658

elérhetőségünk