Santos sarok ülőgarnitúra

294,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Szürke szövet sarok ülőgarnitúra. Króm lábai nagyon elegáns külsőt adnak a bútornak. A képen látható módon felemelhető a lábrész és relax funkciós a fejtámla. Így nagy kényelemben lehet részünk hosszútávú filmnézésnél is. Elér bennünket hétköznap, és hétvégén is! További leírást lejjebb olvashat!

Leírás

Santos sarok ülőgarnitúra, mérete: 255 cm x 180 cm

Ülőgarnitúrák minden mennyiségben kaphatóak nálunk. Ha úgy érzi szeretne hosszútávú megoldást a nappaliba, ami nagyon kényelmes és ad valami extrát, akkor  a Santos sarok ülőgarnitúra az Ön bútora!

Minőségi szövetből készült a bútor, mely modern ülőfelülettel és háttámlával rendelkezik. A kényelmi funkciók önmagukért beszélnek, de erről kicsit később! Króm lábai nagyon tartósan nyújtanak valóban stabil érzést a bútoron pihenve. Jobbos állással kapható a Santos sarok ülőgarnitúra, úgy ahogyan látható is a képeken. Egy ilyen igazán letisztult formavilág ötvözve a kellemes szürke színnel igazán jó elegyet alkot.

Rendelkezik egy egyedi kényelmi funkcióval, amit például tv nézésnél vagy filmezés közben ki is tudunk használni. Egy könnyed mozdulat után fel tudjuk emelni a lábrészt, és így valóban pihentető az időtöltés ezen a bútoron. Relax fejtámláit úgy állítjuk, ahogy szeretnénk és nekünk a legkényelmesebb.

Áruházunkban a készleten lévő bútorok kipróbálhatóak, és azonnal elvihetőek tőlünk. Mivel outlet bútorbolt vagyunk, így kérjük telefonon vagy személyesen is érdeklődjenek kollégáinknál a készlet miatt!

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is!