Santos sarok ülőgarnitúra

Szürke szövetből készült sarok ülőgarnitúra
Szürke szövetből készült sarok ülőgarnitúraSzürke szövetből készült sarok ülőgarnitúraSzürke szövetből készült sarok ülőgarnitúra

259,900 Ft

Szürke szövet sarok ülőgarnitúra. Króm lábai nagyon elegáns külsőt adnak a bútornak. A képen látható módon felemelhető a lábrész és relax funkciós a fejtámla. Így nagy kényelemben lehet részünk hosszútávú filmnézésnél is. Elér bennünket hétköznap, és hétvégén is! További leírást lejjebb olvashat!

Leírás

Santos sarok ülőgarnitúra, mérete: 255 cm x 180 cm

Ülőgarnitúrák minden mennyiségben kaphatóak nálunk. Ha úgy érzi szeretne hosszútávú megoldást a nappaliba, ami nagyon kényelmes és ad valami extrát, akkor  a Santos sarok ülőgarnitúra az Ön bútora!

Minőségi szövetből készült a bútor, mely modern ülőfelülettel és háttámlával rendelkezik. A kényelmi funkciók önmagukért beszélnek, de erről kicsit később! Króm lábai nagyon tartósan nyújtanak valóban stabil érzést a bútoron pihenve. Jobbos állással kapható a Santos sarok ülőgarnitúra, úgy ahogyan látható is a képeken. Egy ilyen igazán letisztult formavilág ötvözve a kellemes szürke színnel igazán jó elegyet alkot.

Rendelkezik egy egyedi kényelmi funkcióval, amit például tv nézésnél vagy filmezés közben ki is tudunk használni. Egy könnyed mozdulat után fel tudjuk emelni a lábrészt, és így valóban pihentető az időtöltés ezen a bútoron. Relax fejtámláit úgy állítjuk, ahogy szeretnénk és nekünk a legkényelmesebb.

Áruházunkban a készleten lévő bútorok kipróbálhatóak, és azonnal elvihetőek tőlünk. Mivel outlet bútorbolt vagyunk, így kérjük telefonon vagy személyesen is érdeklődjenek kollégáinknál a készlet miatt!

Várjuk hívását hétköznap és hétvégén is!