Splash kanapé

331,900 Ft -tól, plusz extra funkciókkal az ár változhat

Splash kanapé látványos modern megjelenésben, kiváló középpontja nappalijának. Erős zsákszövet ülőrésze nagyon strapabíró. A világos rész textilbőrből készült, ami szintén jó minőségű. A képen látható balos állásban lehet megvásárolni a bútort, amíg a készlet tart. Várjuk érdeklődését!

Elfogyott

Leírás

Splash kanapé látványos modern megjelenésben, kiváló középpontja nappalijának -

csobbanjon a kényelembe. Látványos divatos színvilág jellemzi. Kialakítását tekintve sarok kanapé, alacsony háttámlás kivitel, kartámasz funkcióval. Anyaghasználata az elnyűhetetlen zsákszövet, és textilbőr kombinációja, színe ülőfelületén szürke, lábazatán pedig fehér, mely elegánssá teszi. A termék ágyazható funkcióval rendelkezik, kiválóan alkalmas barátok fogadására. A termék elérhetőségével kapcsolatban keresse koléggánkat.

Splash kanapé

elérhetőségünk, kapcsolat

A kanapé a legfontososabb eleme a mai nappaliknak. Nem véletlen ez, hiszen nagyokat lehet rajta beszélgetni és a legmegfelelőbb hely ahonnan a kedvenc sorozatodat nézheted illetve olvasni is tökéletes rajta.

A splash kanapé látványos modern megjelenésben, kiváló középpontja lesz majd a Te nappalidnak is, csobbanj a kényelembe nem fogod megbánni. Mivel látványos divatos színvilág jellemzi, jól illeszkedik a modern stílusú lakásokba, de a letisztult stílussal is passzol.

Kialakítását tekintve sarok kanapéról beszélünk, a kialakításában nagy figyelmet szenteltek a kényelemnek alacsony háttámlás kivitel, kartámasz funkcióval is rendelkezik. Anyaghasználata az elnyűhetetlen zsákszövet, és textilbőr kombinációja, ez az egyik legjobb anyagkombináció, ami tudja garantálni azt, hogy sok éven keresztül nem fog csúnyulni, több évtizedre vásárolsz, ha emellett a szép kanapé mellett döntesz. A színe, ahogy az a képeken is tökéletesen látszik ülőfelületén szürke, lábazatán pedig fehér, mely elegánssá teszi.

Csapatunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik online értékesítés terén.

Ahogy a kanapéink többsége ez is ágyazható funkcióval rendelkezik, kiválóan alkalmas barátok, ismerősök, rokonok fogadására. A termék elérhetőségével kapcsolatban keresse kollégánkat.

Mi nem csak mondjuk, hanem valóban az ügyfelek elégedettségét tartjuk szem előtt az ülőgarnitúrák értékesítése tekintetében. Amennyiben bármiben a segítségedre lehetünk, kérj bátran tőlünk segítséget. Szívesen segítünk mindenben, az ülőgarnitúrák, kanapék kialakításától kezdve a méretéig, egyszóval akármiben.

Az elérhetőség, nyitva tartás menüben feltüntetett elérhetőségeink valamelyikén vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy a Te számodra a legmegfelelőbb bútort vásárolhassad meg. Természetesen személyesen is szeretettel várunk áruházunkban, bemutatótermünk több mint 1100 nm-en folyó kínálatot biztosít a kedves ügyfelek számára.

A termékek összehangolása a online áruházunkkal nem minden esetben megvalósítható épp emiatt érdeklődj a 06 30/8-622-658 számon, hogy a kinézet kanapé raktárkészleten van-e.